Kouluratsastaja Erika Marttisen vauhdikas loppuvuosi 2021

liinakkosuomenhevostamma kouluratsastuskisoissa nuoren naisen kanssa

Kouluratsastaja Erika Marttinen asuu Mikkelissä hevostensa kanssa. Hänen hevosistaan ja Nutrolin-kokemuksistaan voi lukea täältä. Erika lähetti meille kuulumisiaan loppuvuoden 2021 osalta.

Ahkeraa kisaamista syksyllä

”Loppusyksy meni vauhdikkaasti, kilpailtiin sekä treenattiin ahkerasti. 5-vuotias Tosi-Malli nosti tasoaan yli odotusten ensimmäisellä kisakaudellaan mm. aluekilpailuissa, aluemestaruuksissa sekä päätti kauden Ypäjällä laatuarvosteluissa”, sanoi Erika.

liinakkosuomenhevostamma päällään sininen Nutrolin-loimi nuoren naisen pidellessä hevosta kiinni
liinakkosuomenhevostamma syksyllä hiekkatiellä nuoren tummatukkaisen naisen kanssa

”Ilolan Ristiässä puolestaan pyörähti kolmevuotiaiden laatuarvostelukarsinnoissa ollen kahdeksas, jonka jälkeen se lähti kasvattajansa luokse hetkeksi kasvulomalle. Tähden Välke on kotona kasvattanut varsamahaansa sekä toiminut hyvänmielen kouluratsuna minulle. Arvioitu varsominen on heti toukokuun vaihteessa.”

Nutrolin®-tuotteet edelleen käytössä

Erika kertoi, että on nuoriso nyt palautunut pikkuhiljaa ansaitulta lomaltaan takaisin työntekoon ja kaikki tuntuu sujuvan mukavasti.

”Nuorisolla on käytössä edelleen Nutrolin® Horse Sport sekä Nutrolin® Horse Skin & Coat -öljyt. Edelleen hevoset jaksavat ja palautuvat mutkitta, karva kiiltää eikä kutise tai hilseile”, totesi Erika.

”Olen hieman uskaltanut ensi vuottakin suunnitella, ennen kaikkea pyritään tietysti olemaan terveinä. Päätavoite on Tosi-Mallin kanssa 6-vuotiaiden kasvattajakilpailun molemmissa lajeissa sekä nostaa tasoa kohti kansallisia luokkia.”

Erika kertoi, että hänellä on myös tiimiinsä etsinnässä mahdollisesti uusi kilpahevonen. Ristiässä tähtää 4- vuotiaiden laatuarvosteluihin ja opettelee ratsun hommia.

”Ykköshevonen Välke viettää ensi kesän varsansa kanssa. Meillä on vielä suunnitelmat auki jatkon suhteen eli tehdäänkö vielä toinenkin varsa vai palautellaanko Välke takaisin SM-luokkiin 2023.” 

Erikan vauhdikkaaseen elämään kuuluu myös jackrusselinterriereitä.

”Mitä koirapesueeseen tulee, suunnitelmissa on kaksi pentuetta ensivuodelle. Muutoin harrastellaan minkä aika antaa myöden. Koirillani on myös päivittäisessä käytössä Nutrolin® Sport sekä Nutrolin® Skin & Coat -öljyt. Pakkasellakaan tassut eivät halkeile ja ne pysyvät myös pehmeänä”, Erika kertoi kokemuksistaan.

kolme jackrusselinterrieriä takit päällään lumihangessa jonossa toinen toistensa perässä

Kuvat: Nea Kautto Photography, Marika Hellman Photography ja Erika Marttinen

For him and her

ravitsee ihoa

Nutrolin® Horse Skin & Coat -ravintoöljy on täsmätuote iholle. Sen sisältämät välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon läpäisyestettä, jolloin ihon sisäinen kosteus ei pääse haihtumaan. Ihon kuivuminen on usein lähtölaukaus erilaisille iho-ongelmille. 

Skin & Coat lisää myös kiiltoa karvaan ja edesauttaa karvan kasvua. 

tutustu tuotteeseen