Nutrolin® Kasvattajakerhot

Meillä on kissan- ja koirankasvattajille omat kasvattajakerhot. Nutrolin® Kasvattajakerhot on tarkoitettu kasvattajille, jotka käyttävät ja suosittelevat Nutrolin®-tuotteita, asuvat Suomessa, ja joilla on virallisesti hyväksytty kasvattajanimi maassamme. Kasvattajakerhon jäsenet saavat hintaetuja, ilmaisen pentulahjan uusiin koteihin muuttaville pennuille sekä tietoa koirien/kissojen ravitsemuksesta.

Kasvattajakerhoon liittyminen

Osoitteessa sinua palvelevat Saija ja Mira, joilta voit kysyä lisätietoja jos tältä sivulta ei selviä kaikki olennainen. Ja koska olemme aktiivisia tutkimuksen ja tuotekehityksen saralla, tuotekehityksemme hakee toisinaan myös testaajia Kasvattajakerhon kautta. Liittyminen käy helposti: lähetä omat yhteystietosi, sivustosi osoite ja kasvattajanimesi osoitteeseen . Saat meiltä tunnuksen ja salasanan, joilla pääset hyödyntämään jäsenetujasi. Liittyminen on maksutonta.

Mitä toivomme sinulta

Vastineeksi pyydämme, että liität kotisivuillesi joko Nutrolin®-logon tai erityisen Nutrolin Kasvattajakerho-logon. Olemme iloisia myös jos kirjoitat Nutrolin®-Facebook -sivuille tai käytät Instagramissa hashtagia #nutrolinlife. Meistä on mukavaa seurata kerholaistemme ja heidän kasvattiensa elämää sosiaalisessa mediassa.

#nutrolinlife
Nutrolin_sharing_the_dream_small text

Koirankasvattajien pentupakettien tilaus

Koirankasvattajakerhon jäsenet voivat tilata ilmaiset pentulahjat luovutusikäisille pennuilleen (eskarireppu, pennun neuvolakortti & kuponki jolla pennunomistaja saa pennulleen kaiverretun nimilaatan) lähettämällä pentujen tiedot osoitteeseen . Usein koirankasvattajat käyttävät hyväkseen myös jatkuvan ostoetunsa Nutrolin PUPPY & MOM -tuotteen alennetusta hinnasta ja ostavat pullot pentujen matkaan.

Kissankasvattajien edut

Kissankasvattaja puolestaan saa emolle ja pennuille yhden ilmaisen Nutrolin KITTEN & ADULT -pullon, pennuille neuvolakortit sekä kivan lelun kullekin pennulle. Sekä koira- että kissapaketin arvo on noin 18 euroa/kpl. Pentuetiedot voi toimittaa meille esim. linkkinä Kennelliiton sivuille/kissarotujärjestön pentuvälitykseen tms., tai ajan säästämiseksi voit laittaa linkin kotisivuillesi pennut-osioon ja toimittaa virallisen rekisteröintilinkin myöhemmin.