Nutrolin® Kasvattajakerho koirakasvattajille

Nutrolin® Kasvattajakerho on tarkoitettu kasvattajille, jotka käyttävät ja suosittelevat Nutrolin®-tuotteita, asuvat Suomessa, ja joilla on Suomen Kennelliiton hyväksymä kasvattajanimi.

Edellytämme hakijoilta ja jäseniltä hyvämaineisuutta ja eläinsuojelusäädännön noudattamista. Kasvattajakerhon jäsenet saavat hintaetuja Nutrolin®-tuotteista, ilmaisen pentulahjan uusiin koteihin muuttaville pennuille sekä tietoa koirien ravitsemuksesta.

Kasvattajakerhoon liittyminen

Voit liittyä Nutrolin® Kasvattajakerhoon täyttämällä tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Liittymisesi jälkeen voit välittömästi tilata Nutrolin®-tuotteita alennettuun hintaan tai tehdä pentupakettitilauksen kätevästi suoraan verkkokaupastamme.  

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai et löydä kaikkea tarvitsemaasi tietoa tältä sivulta, voit kääntyä puoleemme joko sivuston chatin kautta tai laittamalla viestiä osoitteeseen: kasvattajakerho@nutrolin.fi.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Kasvattajakerhon jäsenenä voit ostaa Nutrolin®-tuotteita verkkokaupastamme alennettuun hintaan. Alennushinnat ovat voimassa, kun kirjaudut henkilökohtaisilla kerhotunnuksillasi verkkokauppaamme. 

Verkkokaupastamme voit myös tilata upeat pentupaketit luovutusikäisille pennuillesi. Pentupaketti sisältää eskarirepun sekä kupongin, jolla pennunomistaja voi tilata pennulleen kaiverretun nimilaatan ilmaiseksi. Usein kasvattajat tilaavat pentupakettien tilauksen yhteydessä myös Nutrolin® PUPPY & MOM -pullot annettavaksi pentujen matkaan.

Mitä toivomme sinulta

Vastineeksi pyydämme, että suosittelet Nutrolin®-tuotteita kasvattiesi omistajille ja liität kotisivuillesi alla olevan Nutrolin®-logon. Logon saat ladattua klikkaamalla sitä.

Olemme myös iloisia jos kirjoitat Nutrolin®-Facebook -sivuille tai käytät Instagramissa hashtagia #nutrolinlife. Meistä on mukavaa seurata kerholaistemme ja heidän kasvattiensa elämää sosiaalisessa mediassa.

Nutrolin_sharing_the_dream_small text
#nutrolinlife
Koirakasvattajakerho
Tähän ensin
Vahvista osoitteesi
Tähän ensin
Vahvista vielä

Tilaathan pentupaketit hyvissä ajoin pentujen matkaan, tilaukset mieluiten kaksi viikkoa ennen pentueen luovuttamista.