Nutrolin® tuotteet hevosille

Rasvahappoja on tähän saakka hyödynnetty vasta vähän hevosten ruokinnassa. Nutrolin® HORSE-sarjassa on kolme huippulaadukasta omegavalmistetta, jotka tehostavat ruokintaa erilaisissa tilanteissa. Tuotteen nimi kertoo sen pääasiallisen käyttötarkoituksen, joten valinta on helppoa.

Oikeat omegat yhdistettynä muihin vaikuttaviin ravintoaineisiin ovat teholtaan enemmän kuin osiensa summa. Tämän ainutlaatuisen konseptin kehittämisestä vastaa suomalainen rasvahappotutkija ja kotieläinravitsemuksen tohtori. Tuotteet valmistetaan Somerolla valvotuissa olosuhteissa omassa tuotantolaitoksessamme.

Oletko hevosalan yrittäjä?
Hae tukkuasiakkuutta t
äyttämällä hakulomakkeen täällä

Nutrolin nakyvia tuloksia

Vinkki 1: Kaikki Nutrolin® HORSE-tuotteet ovat samalla E-vitamiinivalmisteita, joten et tavallisesti tarvitse erillistä E-vitamiinituotetta.

Vinkki 2: Jos hevosellasi on iho- ja karvapeiteongelmien lisäksi muita ravitsemuksellisia erityistarpeita, valitse Nutrolin® HORSE Skin & Coat -tuotteen oheen joko Nutrolin® HORSE Joint Duo tai Nutrolin® HORSE Sport, hevosesi ensisijaisen tarpeen mukaan. Anna valmisteet eri ruokintakerroilla niin hevosesi saa täyden hyödyn molemmista.

Hevoset

Näytetään kaikki 3 tulosta