Nutrolin® Kasvattajakerho kissakasvattajille

Nutrolin® Kasvattajakerho on tarkoitettu kissakasvattajille, jotka käyttävät ja suosittelevat Nutrolin®-tuotteita, asuvat Suomessa ja joilla on virallisesti hyväksytty kasvattajanimi maassamme.

Kasvattajakerhomme jäsenet saavat -20% alennusta, kun tilaa kaksi tai useamman kissa-tuotteen. Lisäksi tilattavissa on pentupaketteja. Tämä sisältää yhden ilmaisen Nutrolin® Kitten & Adult -pullon per pentue sekä tietoa kissojen ravitsemuksesta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai et löydä kaikkea tarvitsemaasi tietoa tältä sivulta, voit kääntyä puoleemme joko sivuston chatin kautta tai laittamalla viestiä osoitteeseen: kasvattajakerho@nutrolin.fi.

Kasvattajakerhon jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Mitä toivomme sinulta

Vastineeksi pyydämme, että suosittelet Nutrolin®-tuotteita kasvattiesi omistajille ja liität kotisivuillesi joko Nutrolin®-logon tai erityisen Nutrolin Kasvattajakerho-logon.

Olemme myös iloisia jos kirjoitat Nutrolin®-Facebook -sivuille tai käytät Instagramissa hashtagia #nutrolinlife. Meistä on mukavaa seurata kerholaistemme ja heidän kasvattiensa elämää.

Nutrolin_sharing_the_dream_small text

#nutrolinlife

Nutrolin Kasvattajakerhon säännöt
 
Kasvattajakerho on Nutrolin®-tuotteisiin sitoutuneiden kasvattajien oma kerho. Kasvattaja antaa omillekin koirilleen Nutrolin®-öljyjä ja suosittelee niitä kasvattiensa omistajille.
 
JÄSENYYSSÄÄNNÖT
1. Kasvattajakerhon jäseneksi pääsevät Suomessa asuvat kasvattajat.
2. Jäsenellä on Suomessa rekisteröity FIFe-hyväksytty kasvattajanimi.
3. Kerhon jäsenyyden tuomat edut ovat henkilökohtaisia.
4. Kasvattaja-alennukseen ei voi yhdistää muita alennuksia.
5. Kasvattaja-alennuksella ostettujen tuotteiden ja ns. pentupakettien jälleenmyynti on kielletty.
6. Kasvattajakerhosta voi erota koska hyvänsä vapaamuotoisella ilmoituksella tai lopettamalla uutiskirjeen tilaamisen (unsubscribe).
7. Olini Oy varaa itselleen oikeuden lopettaa Kasvattajakerho tai muuttaa sen toimintaa. Tästä ilmoitetaan jäsenistölle uutiskirjeellä tai sähköpostitse.
8. Kun jäsen hakee Kasvattajakerhon jäsenyyttä, hän samalla
antaa oikeuden Olini Oy:lle lähettää itselleen jäsenkirjeitä ja muita postituksia. Olini Oy sitoutuu pitämään yhteystiedot salassa kolmansilta osapuolilta.

Kissakasvattajakerho

Section