KUN ELÄINRAKKAUS JA TIEDE KOHTASIVAT

OTA YHTEYTTÄ

Nutrolin®-tuotteiden takana seisoo suomalainen perheyritys Olini Oy. Kesäisessä kuvassa istuu Penni, joka sai isäntänsä suuntaamaan asiantuntemuksensa lemmikkien hyvinvoinnin lisäämiseen. Huippuluokan rasvahappo-osaaminen ja eläinrakkaus johtivat yrityksen perustamiseen vuonna 2007. Nyt vuosien työ hyödyttää koiria, kissoja ja hevosia kaikkialla Euroopassa. Yli 16-vuotiaaksi eläneellä Pennillä on muutenkin iso rooli Nutrolin®-tarinassa, sillä se toi yrityksen ydintiimin yhteen. 

NUTROLIN®-tiimi

”Me pidämme Nutrolin®-pyörät pyörimässä. Olemme itsekin eläinharrastajia ja vannoutuneita Nutrolin®-käyttäjiä. Teemme työtämme täydestä sydämestä, koska tiedämme miten tärkeitä koirat, kissat ja hevoset ihmisille ovat.” Tämä kuva otettiin verkkokaupan pakkaamossa. Vilske on kova, sillä paketteja lähtee etenkin ruotsalaisille eläinharrastajille melkoisia määriä joka päivä. 

Heitä palvelee www.nutrolin.se ja muille eurooppalaisasiakkaille on englanninkielinen kauppa.

MIKKO GRIINARI

Nutrolin®-tuotekehitys perustuu vankkaan tieteelliseen osaamiseen. Tuotekehittäjämme Mikko Griinari, PhD, väitteli tohtoriksi Cornellin yliopistossa USA:ssa. Mikko on toiminut  rasvahappotutkijana kansainvälisissä tutkimusprojekteissa sekä professorina Uppsalassa. Tällä hetkellä hänellä on dosentuuri Helsingin yliopistossa. Tohtori Omegan sydän sykkii rasvahapoille ja tieteelle ylipäätään. Konttorikissa Puustinen on usein nähty vieras Mikon työhuoneessa. 

TERVEISET NUTROLIN®-MEIJERILTÄ

Pääkonttorimme muutti Espoosta vanhaan meijeriin Saukkolaan syksyllä 2017. Täällä on tilaa ajatella isosti, ja pihamaallle mahtuu enemmänkin elämää. Maailman eläinten päivänä lokakuussa 2018 pihassa hirnui ja haukkui julkisuudesta tuttuja eläimiä. Nutrolin®-tehdas on lyhyen matkan päässä Somerolla, kauniissa maalaismaisemissa.