Nutrolin Hevonen Sportti™

85,00

mita-tekee_hevonen_sportti

  • Kova fyysinen suoritus rasittaa tuki- ja liikuntaelimiä ja aiheuttaa niissä tulehdusta ja hapetusstressiä.
  • Sportti on ainutlaatuinen omega-3-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä yhdistelmävalmiste.
  • Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusta ja E-vitamiini hapetusstressiä.
  • Sisältää kalaöljyn kaikki tärkeät omega-3-rasvahapot: ETA, EPA, DPA ja DHA sekä E-vitamiinin luonnollisessa muodossa (d-alfa-tokoferoli).
  • Suojaa urheiluhevosen lihaksia, niveliä ja jänteitä ja ylläpitää niiden joustavuutta.
  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laadun takana tieteellinen tutkimus.
  • Pakkauskoko: 2000 ml.

Maistuu hyvin hevosille. Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon. Avattu pullo säilytettävä viileässä +4 –  +18 oC. Parhaiten se säilyy jääkaapissa, jossa avatun pullon säilytysaika on jopa 3 kk. Lämpötilan noustessa säilytysaika lyhenee. Esim. huoneen lämpötilassa säilytysaika on 3 viikkoa.

EI DOPINGVAROAIKAA

Tiesitkö?
Ravintoon lisättyjen omega-3-rasvahappojen ja E-vitamiinin pitoisuudet kudoksissa nousevat hyvin hitaasti. Jotta näistä ravintoaineista saataisiin paras mahdollinen suojavaikutus, täydennys on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin niitä tarvitaan eli vähintään 1 kuukausi ennen kovimman harjoitus- ja kilpailukauden alkua. Kun aktiivikausi päättyy ja lepokausi alkaa, Sportin käytönkin voi jättää tauolle. Jos öljyn käytön tauottaminen on hankalaa, sitä voidaan antaa myös jatkuvasti.

Nutrolin_Sportti_riitto

Ilmainen toimitus
Osasto:

KOOSTUMUS

Kalaöljy 50 ml:
• 
ETA (C20:4) 180 mg
• EPA (C20:5) 4300 mg
• DPA (C22:5) 620 mg
• DHA (C22:6) 2900 mg
Yhteensä Omega-3-rasvahapot (ETA, EPA, DPA ja DHA) 8000 mg

Lisäaineet:
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli)                           1500 mg/50 ml
Rosmariini ja tokoferoliuute kasviöljyssä

ANNOSTELU

Nutrolin Hevonen Sportti™
Hevosen paino kg ml*
300 35
500 50
600 tai enemmän 60

LUE LISÄÄ

Suoritus kuormittaa kudoksia
Rankkaa työtä tekevien hevosten elimistö joutuu koville. Raskas fyysinen suoritus kuormittaa lihaksia, jänteitä ja niveliä. Kuormitus aiheuttaa kudoksissa oksidatiivista stressiä ja tulehdusta, jonka hevonen tuntee kipuna. Oksidatiivinen stressi tarkoittaa elimistön tilaa, jossa elimistössä on epätasapaino soluja hapettavien ja hapettamiselta suojaavien tekijöiden välillä. Oksidatiivinen stressi vaurioittaa soluja.

Luonnollinen E-vitamiini + oikeat omegat = tehokkain mahdollinen suoja
Nutrolin Hevonen Sportti™ on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka auttaa urheilu- ja kilpailuhevosen elimistöä jaksamaan kovassa rasituksessa. Samalla se nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen. Hevonen Sportti™ on toisin sanoen tärkeä osa paljon liikkuvan hevosen huoltopakettia. Hevonen Sportti™-öljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja luonnollista E-vitamiinia. Ne suojaavat soluja fyysisen suorituksen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

E-vitamiinin tarve kasvaa rasituksen lisääntyessä. Hevonen Sportti™-valmisteesta 500-kiloinen hevonen saa 1500 mg luonnollista E-vitamiinia. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) auttavat elimistöä korjaamaan rasituksen aiheuttamia kudosvaurioita nopeuttaen palautumista.

Käytä ennakoivasti
Jos haluat saada täyden tehon irti Hevonen Sportista, aloita sen antaminen hevosellesi jo pari kuukautta ennen aktiivikauden alkamista. Lihasten antioksidantti- ja rasvahappovarastojen täydentäminen vie aikaa. Jatka Hevonen Sportin käyttämistä seuraavaan lepokauteen saakka.

Opi tunnistamaan erilaiset E-vitamiinit
E-vitamiinia on olemassa sekä synteettistä että luonnollista. Luonnollinen E-vitamiini on 1,6 kertaa tehokkaampaa kuin synteettinen. Nutrolin®-tuotteissa käytetään luonnollista E-vitamiinia, josta käytetään nimitystä d-alfa-tokoferoli (pakkauksissamme käytetty termi) tai RRR-alfa-tokoferoli. Synteettinen E-vitamiini on muotoa dl-alfa-tokoferoli, josta käytetään myös nimitystä all-rac-alfa-tokoferoli.

Panostamme hapettumiskestävyyteen
Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ovat herkästi hapettuvia. Hapettuneet rasvahapot ovat haitallisia kaikille hevosille. Erityistä haittaa niistä on kasvaville, ikääntyville ja urheiluhevosille. Nutrolin®-ravintoöljyjen hapettumiskestävyyttä on viime vuosina kehitetty yhteistyössä Tanskan teknillisen yliopiston (DTU) kanssa. Kehitystyössä on hyödynnetty professori Charlotte Jacobsenin ryhmän kehittämää tutkimusmenetelmää, jossa omega-3-öljyjen hapettumista tarkastellaan dynaamisena prosessina. Kehitystyön tuloksena Nutrolin®-öljyt ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia. Lisää tutkimuksesta täältä.

Lue esite ja artikkeli: