Nutrolin® HORSE Skin & Coat

99,90

UUSI PAKKAUSKOKO

HYVINVOIVA IHO

Patentoitu EU:ssa ja Yhdysvalloissa.

  • Vähentää kutinaa ja hilseilyä
  • Tukee kesäihottuman ja kuraruven hoitoa
  • Pienentää toistuvien iholtulehdusten riskiä
  • Lisää karvapeitteen kiiltoa
  • Runsaasti luonnollista e-vitamiinia (d-alfa-tokoferoli): 900 mg/ 50 ml.

Maistuu hyvin hevosille. Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon kaikenikäisille hevosille. Säilytä avattu pullo viileässä ja käytä 6 viikossa.

VOI SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ KANNABIOIDEJA
Nutrolin® Horse Skin & Coat -öljyssä on hampunsiemenöljyä. Se saattaa sisältää pieniä määriä kannabinoideja. Vaikka niitä päätyisi hevosen elimistöön, ne poistuvat nopeasti.

Muut Nutrolin® Horse -tuotteet eivät sisällä hampunsiemenöljyä.

TIESITKÖ?
Hevosen iho-ongelmien taustalla on usein ihon liiallinen kuivuminen. Kuiva iho hilseilee ja karvapeitteen laatu heikkenee. Kuiva iho on myös altis yliherkkyysreaktioita aiheuttaville allergeeneille ja bakteeritulehduksille.

Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä Nutrolin® HORSE Skin & Coat -kasviöljyseos tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Hyvin toimiva läpäisyeste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja lievittää ihon kuivumisesta johtuvia iho-ongelmia. Kala- ja lohiöljyllä ei tätä vaikutusta ole.

Oletko hevosalan yrittäjä?
Kysy lisää ja hae tukkuasiakkuutta lähettämällä yrityksesi tiedot (y-tunnus, yhteystiedot, toimitus- ja postitusosoite) osoitteeseen: info@nutrolin.fi