Inspiraatiomme

Sydän mukana

Pienessä perheyrityksessä asioita tehdään sydän edellä. Laadusta ei tingitä koskaan, vaikka halvempia raaka-aineita olisi helposti saatavilla. Ajatuksemme on loppujen lopuksi yksinkertainen: teemme ihmislaatuisia, uusimpaan tieteeseen perustuvia huipputuotteita eläimille (koska kehnot ja keskinkertaiset valmisteet eivät ole eläimillekään hyväksi).

Pieni työyhteisömme on koko yrityksen ydin: kun ihmiset ovat innostuneita, saavat kehittää omaa työtään ja nauttia Nutrolin®-tuotteiden vaikutuksista omillakin lemmikeillään, uskomme että ilo ja tyytyväisyys välittyvät asiakkaillemme saakka.

Uuden sukupolven öljyt

Kun yksi yrityksen omistajista on kansainvälisesti tunnettu rasvahappotutkija, on ainoa mahdollinen tavoite kehittää ja valmistaa maailman parhaita lemmikkien ja hevosten rasvahappovalmisteita.

Valitsemme tieteellisin perustein eri öljyistä juuri ne, joissa on oikeat omegat eri tarkoituksiin ja tarpeisiin. Kehitämme öljyjen ja rasvahappojen seoksia, joita täydennämme muilla ravintoaineilla käyttötarkoituksen mukaan. Jokaisen Nutrolin®-tuotteen kehitämme omille lemmikeillemme. Ja koska käytämme itsekin Nutrolin®-tuotteita joka päivä, huolehdimme että ne ovat 100% luonnollisia sekä elintarvike-, jopa lääkelaatuisia.

Lastemme vuoksi haluamme pitää tästä planeetasta ja sen antimista hyvää huolta: hankimme raaka-aineet kestävään kehitykseen sitoutuneilta tuottajilta ja valitsemme vain kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Tieteellisyys, näkyvät tulokset, huippulaatu ja ekologisuus ovat läsnä jokaisessa Nutrolin®-tuotteessa.


 • Tieteellisyys

  Tuotteet perustuvat uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen.

 • Näkyvät tulokset

  Eri öljyjen ja niitä tukevien muiden ravintoaineiden yhdistelmillä näkyviä tuloksia 2-6 viikossa.

 • Huippulaatu

  100% luonnolliset tuotteet jotka ovat elintarvike- tai lääkelaatua.

 • Ekologisuus

  Tuemme kestävää kehitystä raaka-ainehankinnoissa ja käytämme vain kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.