Kissan akneen apua Nutrolin® Cat Seniorista

Eveliinan somalikissat ovat aktiivinen trio, joiden kanssa harrastetaan monipuolisesti. Kissat osaavat joukon erilaisia temppuja, ja ne ovat myös rutinoituneita näyttelykävijöitä. 

Kissakolmikon ruokavalioon lisättiin viime vuonna myös Nutrolin®, sillä mikään lääkitys ei purrut ärhäkkään akneen, josta yksi kissoista kärsi pitkään. Eläinlääkärin suosituksesta Eveliina kokeili kotimaisen Nutrolin®-sarjan kissoille tarkoitettua rasvahappovalmistetta.

kissan akne

Näitä finnejä oli tasaisena kierteenä pitkään niin, että aina jokunen kuukausi oli välissä parempia hetkiä. Nyt kuluneet kuukaudet on pärjätty ilman lääkityksiä, kun Nutrolin® aloitettiin. Ylläpitäväksi hoidoksi riitti alkuun ihon puhdistus, kun pientä aknea alkoi ilmestymään, mutta öljyllä on ollut suuri vaikutus tämän riesan hoidossa, sillä nyt oireet ovat kokonaan poissa!”

Seniorista lisää vipinää tassuihin

”Norton on saanut kalasta allergiaan viittavia oireita, mutta Nutrolin®-öljyihin se ei reagoi millään tavalla. Aloitin toki varovaisesti ja seurasin, tuleeko öljystä reaktiota, mutta Norton on saanut täyttä annostusta jo kuukausien ajan ilman allergiaoireita.”

7-vuotias kolli vaihtoi Nutrolin® Kitten & Adultin kissojen omaan Senior-versioon ja on saanut lisää virtaa tassuihin ja turkin rasvoittuvuus on vähentynyt.

Nutrolin® CAT – tukemaan kissan elämää

Olemme kehittäneet kissoille kaksi erilaista rasvahappovalmistetta, sillä kissojen keskeiset rasvahappotarpeet vaihtelevat iän mukaan. Kissojen kalaöljypohjaiset [...]

lue lisää

”Meillä on Nortonin lisäksi tyttökaksikko, joille tarjoillaan Kitten & Adultia. Näyttelyissä olemme saaneet hyvää palautetta turkin silkkisyydestä.”

Nyt testiin lähtivät myös uutuustahnat, jotka sopivat koirien lisäksi myös kissoille!

LÄÄKELAATUINEN KALAÖLJY

Nutrolinin käyttämä kalaöljy täyttää lääkevalmistuksen laatuvaatimukset. Lysin valmistusprosessi on GMP- ja ISO-sertifioitu, ja maan lääkelaitos valvoo tuotantoa. Näin tuotettu kalaöljy on moninkertaisesti puhtaampaa kuin EU:n asettamat elintarvikelaatuisen kalaöljyn haitta-ainepitoisuusrajat edellyttävät.

Kalaöljyissä kalaproteiniini on allergiaoireiden aiheuttaja. Jos kissasi on allerginen kalalle, voit kokeilla varovasti Nutrolin® kissaöljyjä. Samaa kalaöljyä käytetään lasten rasvahappokapseleissa.

👉🏻 Lue lisää

Eveliinan kissojen elämää voit seurata Instagramin puolella ntv_somalicats

Kuvat: Eveliina Kauppi