Nutrolin® CAT – tukemaan kissan elämää

Olemme kehittäneet kissoille kaksi erilaista rasvahappovalmistetta, sillä kissojen keskeiset rasvahappotarpeet vaihtelevat iän mukaan.

Kissojen kalaöljypohjaiset tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Somerolla. Lääkelaatuinen kalaöljy tulee islantilaiselta Lysin tehtaalta, jossa se valmistetaan valvotuissa olosuhteissa.

Oikeat omegat elämään alusta lähtien – Nutrolin® CAT Kitten & Adult

Nutrolin® Kitten & Adult huolehtii pennun ja aikuisen kissan välttämättömien rasvahappojen tarpeista.

Päiväannoksen (2,5 ml) arakidonihappo- ja DHA-pitoisuus vastaa 100-125 g rasvaista kalaa ja lihaa.

Puhdas ja mieto öljy on hyvin maittava. Arakidonihappo (ARA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA) ovat kissanpennun ja aikuisen kissan tärkeimmät rasvahapot. Nutrolin® Kitten & Adult sisältää juuri nämä kaksi keskeistä rasvahappoa. Pennun ja aikuisen kissan ravintoöljyssä on lääkelaatuisen kalaöljyseoksen lisäksi luonnollista E-vitamiinia ja tuote on stabiloitu pienellä määrällä kasviöljyä ja luonnollisella antioksidanttiseoksella.

Tällä öljyllä täydennetään ruokavaliota, joka sisältää niukasti tuoretta kalaa ja lihaa. Teollista ruokaa syövä kissa hyötyy tästä öljystä merkittävästi.

Nutrolin_kissat

Rasvahapoilla eli omegoilla on tärkeä rooli kissan elimistössä. Osa rasvahapoista on välttämättömiä kissan hyvinvoinnin kannalta, osa on ei-välttämättömiä. Suuri ero koiraan ja ihmiseen verrattuna on kissan tarve saada ravinnostaan arakidonihappoa (omega-6 ARA) ja dokosaheksaeenihappoa (omega-3 DHA). Kissan on saatava näitä terveydelleen välttämättömiä rasvahappoja valmiina eläinkunnan tuotteista. Kissa ei nimittäin pysty tekemään niitä elimistössään, toisin kuin vaikkapa koira, joka pystyy tuottamaan mainittuja rasvahappoja pieniä määriä linolihaposta (omega-6 LA) ja alfa-linoleenihaposta (omega-3 ALA). Vanhemmiten arakidonihapon rooli kissan elimistössä kuitenkin muuttuu, ja siksi Nutrolin®-sarjassa on oma täsmäöljy yli 7-vuotiaille kissoille, Nutrolin Cat Senior.

Parantaa turkin laatua ja tukee kissanpennun kehitystä.

  • Päiväannoksen (2,5 ml) arakidonihappo- ja DHA-pitoisuus vastaa 100-125 g tuoretta rasvaista kalaa ja lihaa.
  • Varmistaa pennun aivojen ja silmien terveen kehityksen.
  • Tuo kiiltoa turkkiin.
  • Tärkeä, luonnollinen E-vitamiinilisä.
  • Kehitetty 0-7-vuotiaille kissoille.

Notkeutta ja elinvoimaa – Nutrolin® CAT Senior

Nutrolin® Cat Senior huolehtii, että yli seitsemänvuotias kissasi saa terveydelleen tärkeimmät rasvahapot ja luonnolliset antioksidantit puhtaassa ja säilyvässä muodossa. Oikeat omegat tukevat vanhenevaa elimistöä, pitävät yllä liikkuvuutta sekä tuovat kiiltoa turkkiin. Hyvin miedonmakuinen öljy on helppo sekoittaa kissan ateriaan kerran päivässä.

Kun kissa ikääntyy, sen notkeus ja liikkuvuus vähenevät. Omistaja saattaa pitää tätä vanhenemiseen liittyvänä rauhoittumisena, mutta usein syynä on nivelten liikkuvuuden heikentyminen, jopa nivelrikko ja kipuilu nivelissä. Yli 7-vuotias kissa hyötyy merkittävästi etenkin kalaöljyn omega-3 EPA -rasvahapoista.

Nutrolin_Cat_products

Nutrolin® CAT SENIOR-öljyseoksen pohjana ovat lääkelaatuiset kalaöljyt, joilla on saatu aikaan ainutlaatuinen omega-3 EPA ja DHA -rasvahappojen 1:2 suhde. Tuotteeseen lisätty E-vitamiini on tehokas antioksidantti suojaamaan paitsi öljyä, myös lemmikkisi kehoa. Kissan rasvahappovalmisteissa E-vitamiini onkin erittäin tärkeä, sillä ilman E-vitamiinia kissa altistuisi keltarasvataudille.

Toisin kuin koira ja ihminen, kissa ei pysty tekemään DHA:ta ja EPA:a elimistössään kasvirasvoista, vaan ne on saatava valmiina ravinnosta.

Nutrolin® Cat Seniorin vaikutukset näkyvät jo muutamassa viikossa: kissan liikkuvuus ja notkeus paranevat, ja turkkiin tulee kiiltoa.

Nutrolin® Cat Senior

Pitää yllä notkeutta ja liikkuvuutta sekä parantaa turkin laatua.

  • Kun kissa vanhenee, sen elimistön suojamekanismit heikkenevät.
  • Suojamekanismeja voidaan tukea tietyillä ravintoaineilla
  • Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ja luonnolliset antioksidantit suojaavat ikääntyvän kissan elimistöä, mm. niveliä.
  • Valmiste tukee myös sydämen ja munuaisten toimintaa
TUTUSTU
Omega-avain eli lyhyt oppimäärä erilaisista rasvahapoista

Rasvahapot ovat luonnon tärkeimpiä molekyylejä Elimistö rakentuu rasvahapoista – kaikkia elimistön soluja ympäröi rasvahappojen kalvo [...]

Nutrolin yhteistyökumppanina mukana Miljoona Mikrosirua -projektissa

Miljoona Mikrosirua on projekti, jonka tavoitteena on siruttaa miljoona eläintä. Projektin kohteena on kasvattajanimettömät kissat, [...]

Nutrolin® CAT – tukemaan kissan elämää

Olemme kehittäneet kissoille kaksi erilaista rasvahappovalmistetta, sillä kissojen keskeiset rasvahappotarpeet vaihtelevat iän mukaan. Kissojen kalaöljypohjaiset [...]

Morriksen terapeuttiset tassut tekevät tärkeää työtä

Kerroin jo aiemmin Morriksen terapeuttisten tassujen tarinaa, jossa teimme ensimmäisiä vierailuja Virpin luokse. Morrishan peri [...]