Siirrymme kätevään Nutrolin® HIP & JOINT-tahnaan

Nutrolin® HIP & JOINTin öljy + tabletit -versio poistuu valikoimastamme. Tuote on tilattavissa niin kauan kuin sitä on varastossa, mutta siirrymme lähiaikoina kokonaan kätevään HIP & JOINT -tahnaan.

Nutrolin® HIP & JOINT on niveltuotteiden kultamitalisti

Uusi, innovatiivinen HIP & JOINT -tahna on nostanut tuotteen uudelle tasolle entistä kätevämmän annostuksen ansiosta. Asiakaspalautteen mukaan uusi tahna on ylivoimaisesti kätevämpi käyttää verrattuna öljyyn + tabletteihin.

Sama, tehokas tuote

Uusi tahnaversio on sama tuote kuin aiemmin, mutta uudessa olomuodossa. Ainoa ero on pieni määrä MSM:ää ja C-vitamiinia, joita tahnassa ei ole. MSM:n vaikuttavuudesta ei ole yhtä vahvaa dataa kuin omega-3-rasvahapoista, glukosamiinista, kondroitiinista ja krillin fosfolipideistä.

Vaikuttavien aineiden määrä (omega-3, glukosamiini, kondroitiini, E-vitamiini) on molemmissa tuoteversioissa sama. Myös päiväkustannus, riittoisuus ja teho ovat ennallaan.

Korkeat pitoisuudet vaikuttavia aineita

20-kiloisen koiran päiväannos Nutrolin® HIP & JOINT sisältää:

  • 1400 mg omega-3 EPA, ETA, DPA och DHA
  • 600 mg glukosamiinia
  • 400 mg kondroitiinisulfaattia
  • 50 mg luonnollista E-vitamiinia
UUTUUS
49,9099,90

Tiede tuotteiden takana

Nutrolin®-tuotekehitys perustuu vankkaan tieteelliseen osaamiseen. Tuotekehittäjämme Mikko Griinari, PhD, väitteli tohtoriksi Cornellin yliopistossa USA:ssa. Mikko on toiminut  rasvahappotutkijana kansainvälisissä tutkimusprojekteissa sekä professorina. Tällä hetkellä hänellä on dosentuuri Helsingin yliopistossa. Tohtori Omegan sydän sykkii rasvahapoille ja tieteelle ylipäätään.