Nutrolin® tukee Veera Mannisen kilpailuvuotta

Nuori ratsastaja Veera Manninen on kokenut kenttäratsastaja, joka asuu ja treenaa Pieksämäellä. Hän on sinnikkäästi rakentanut yhdessä taustatiiminsä kanssa tien kohti Pariisin olympialaisia. Viiden vuoden uurastus palkittiin vuodenvaihteessa, ja nyt Veera valmistautuu 26.7.2024 alkaviin kesäolympialaisiin.

Nutrolin® HORSE Sport on ollut käytössä Veeran ykköshevosella, Sir Gregillä. Laukaan eläinklinikan eläinlääkäri Tiina Eskonen oli suositellut valmistetta tukemaan hevosen palautumista. Siitä lähtien Sport on kuulunut Sir Gregin ruokintaan.

Yhteistyön aloittaminen on tosi hieno ja merkittävä juttu!

”Myös Greg, joka on tarkka ruuan suhteen, syö Sport-öljyä ilman nirsoiluja! Meillä hevoset syövät hyvin simppelisti: laadukasta heinää, täysrehua ja elektrolyyttejä. Nyt saamme yhteistyön kautta käyttöön koko Nutrolin® HORSE-valikoiman, joten tulevaan kisakauteen lähdemme monipuolisesti omegoita hyödyntäen ja karva kiiltäen.”

Veera Manninen ja Sir Greg

Veera, 24-vuotias kenttäratsastaja
Sir Greg, 14-vuotias oldenburg-ruuna

2021 senioreiden SM-kulta, Sir Greg
2021 nuorten EM, Segersjö, Ruotsi, 7. sija, Sir Greg
2019 nuorten SM-kulta, Sir Greg

veeramanninen.fi/

hevonen ja ratsastaja Sport-paketti kädessä