Powered by Nutrolin -tiimin uusi jäsen Sonia Delatte esittäytyy

Olen Sonia Delatte, 29-vuotias tavoitteellinen agilityharrastaja, -kilpailija ja -kouluttaja Turusta. Minulle koirieni terveys ja hyvinvointi ovat aina ykkössijalla, oli sitten kyseessä aktiivisesti kisaava koira, tai jo eläkkeelle siirtynyt karvakuono.
Koen olevani hyvin onnekas, sillä kaikki koirani ovat pysyneet aina perusterveinä. Uskon kuitenkin vahvasti, että hyvä huolenpito, sopiva ruokinta sekä liikunnan, harrastamisen ja levon tasapaino ovat isossa osassa koirieni terveenä pysymisessä. 

Kaikki alkoi tokosta

Aloitin koiraharrastamisen tottelevaisuuskoulutuksesta eli tokosta vuonna 2009 perheemme ensimmäisen koiran Sulon kanssa. Sulo on 11-vuotias sheltti, jonka kanssa kisasin tokossa EVL-tasolle asti. Nykyisin Sulo viettää eläkepäiviä äitini luona. Se tekee edelleen reippaita kävelylenkkejä ja nauttii olostaan ihmisten rapsuteltavana. Sulo on pennusta lähtien saanut ruuan seassa Nutrolin-öljyjä; vanhemmiten se on saanut Nutrolin® Senior -öljyä sekä kuureittain Nutrolin® Hip & Joint -öljyä. Sulolla ei ole koskaan ollut iho-ongelmia. Sen turkki saa edelleen paljon kehuja lenkeillä vastaantulijoilta muun muassa kiiltävyydestään ja yleisestä kunnostaan. 

Agility sytytti

Todellinen kipinä koiraharrastamiseeni syttyi agilityn parissa vuonna 2012. Aloitin lajin sheltti Stellan kanssa. Stella on nyt 8-vuotias minikokoinen sheltti. Pääasiallinen yhteinen harrastuksemme on siis agility, ja olemme yltäneet kisaamaan siinä aina SM- ja jopa MM-tasolle asti.

Nutrolin on ollut vahvasti mukana myös Stellan elämässä. Pentuna ruokaan lisättiin Nutrolin® Puppy & Mom -öljyä ja myöhemmin Nutrolin® Skin & Coat -öljyä. Stellalla on ollut nuoresta iästä lähtien muhkea turkki, jota on kelvannut esitellä myös näyttelykehissä. Viime vuosina olen ajellut kesäisin Stellan turkin hyvin lyhyeksi helpottaakseni sen oloa helteillä. Ajelusta huolimatta turkki on aina kasvanut takaisin reippaaseen tahtiin ja yhtä hyvälaatuisena. Aktiivisina kisakausina Stella saa Nutrolin® Sport -öljyä, joka muun muassa nopeuttaa kilpailusuorituksesta palautumista. 

Tassut koetuksella

Tänä syksynä olen aloittanut kisaamisen agilityssa myös 3-vuotiaan sheltti Raichun kanssa mediluokassa. Raichu on saanut nauttia ruuassaan Nutrolin-öljyistä samaan tapaan kuin vanhemmat koirani, ja se on pysynyt lyhyen elämänsä ajan erinomaisessa kunnossa. Raichulla on useimmiten kova meno päällä, jolloin tassut joutuvat koetukselle. Hurjasta tahdista huolimatta sen anturat ovat pysyneet aina ehjinä ja hyvinvoivina eikä erillisiä tassurasvoja tai aineita ole tarvittu – kiitos Nutrolin® Skin & Coatin! Raichu tekee agilitya aina täysillä ja saa Stellan tapaan kisakausina Nutrolin® Sport -öljyä.  Nutrolin-öljyt ovat siis kulkeneet minun ja shelttieni matkassa jo yli 10 vuoden ajan. Voinkin sanoa, että elämme todellista Nutrolin-elämää! #Nutrolinlife

Tervetuloa seuraamaan menoamme Instagramin puolelle @soniadelatteagility!