Nutrolin Hevonen™ -tuotteet esteratsastaja Janina Kvarnstörmin hevosten tukena

Erinomaisesti arvokisatasolla menestynyt esteratsastaja Janina Kvarnström on käyttänyt Nutrolin Hevonen™ -tuotteita lähes kahden vuoden ajan. Nutrolinilla on ollut ilo tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, sillä meitä kaikkia yhdistää tavoite pitää eläimistä mahdollisimman hyvää huolta. Janinan menestyksen takana ovat hyvä taustaryhmä, ahkera harjoittelu, peräänantamattomuus, sekä ennen kaikkea hyvinvoivat ja terveet hevoset.

Yhteistyö alkoi luontevasti. Janina huomasi nimittäin melko nopeasti käytön aloitettuaan, että Nutrolin Hevonen™ -tuotteet paransivat heidän hevostensa hyvinvointia – ja sitä kautta niiden suorituskykyä. Tyytyväisyys onkin hyvä perusta pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Hyper Pandan ja Heather Novan lihakset hyötyvät Sportista

Yksi Janinan kilparatsuista on Hyper Panda, jonka kanssa hän on menestynyt hienosti. Vuonna 2017 Janina ja Panda saavuttivat erinomaisia tuloksia, joista paras oli junioreiden Suomen mestaruus.

”Hyper Pandalla käytämme läpi kisa- ja harjoittelukauden Nutrolin Hevonen Sportti™ -öljyä. Panda on perusjähmeä hevonen, jolla on ollut myös lieviä iho-ongelmia. Säännöllinen Sportin käyttö on muuttanut Pandan koko liikkumista elastisemmaksi, ja hyppyjen laatu on parantunut huomattavasti takajalkojen elastisuuden parannuttua. Vatsaongelmat ovat myös poistuneet niin kuin myös ihon oudot näppylät. Sportti on osaltaan auttanut meitä selviämään läpi kisakauden terveenä ja hyvinvoivana, sekä auttanut Pandaa hyviin tuloksiin”, Janina kertoi.

Myös toinen Janinan kisaratsu käyttää Sporttia. Heather Nova eli Hertta on vuonna 2012 syntynyt hevonen, joten se kilpailee vielä nuorten hevosten luokissa. Myös Hertta syö säännöllisesti Nutrolin Hevonen Sportti™ -öljyä.

Volovent du Veretin iho-ongelma helpotti

Myös Janinan Volovent du Veret eli Pulla käyttää myös Nutrolin Hevonen™ -tuotteita.

”Pulla käyttää säännöllisesti Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™ -öljyä. Pulla on hyvin herkkähipiäinen hevonen, jolle tulee helposti hiertymiä ja kulumia ihoon mm. suitsista poskiin ja niskaan. Ongelmallisinta ovat pohkeista tulevat kulumat kylkiin. Tästä syystä olemme joutuneet käyttämään sillä kylkisuojaa ratsastuksessa. Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™ -öljyn säännöllisen käytön jälkeen ongelmaa ei ole ollut. Hevosen iho on vahvempi, eikä kylkisuojaa enää aina tarvita. Tällä hetkellä olemme siirtyneet Pullan osalta Nutrolin Hevonen Sportti™ -öljyn käyttöön, ja hevonen on tuntunut hyvältä ratsastaa ja liikkuu hyvin”, summasi Janina selkeitä hyötyjä.