Ravitse ja hoida hevosen ihoa sisältäpäin

Hevosten ihoa on hoidettu perinteisesti erilaisilla ulkosilla menetelmillä, kuten pesemällä hoitavilla pesuaineilla tai käyttämällä iholle laitettavia aineita. Ihon ja karvan ulkoinen hoito onkin usein tarpeellista, sillä ne joutuvat kovalle kulutukselle.

Hevosia täytyy pestä usein, varsinkin treenissä olevia kilpahevosia, jotka hikoilevat paljon. Lisäksi hevoset rakastavat piehtaroimista, minkä jälkeen karva on enemmän tai vähemmän likainen. Lisähaastetta iholle ja karvalle tuovat varusteet ja loimet. Suomessa on pitkä loimituskausi. Tämä on raskasta aikaa hevosten omistajien ja hoitajien lisäksi myös hevosille. Kaikki nämä tekijät rasittavat hevosen ihoa ja karvapeitettä, jolloin erilaisten ulkoisten ärsykkeiden on helpompi iskeä ja aiheuttaa ongelmia.

Iho ja karvapeite vahvistuvat sisältäpäin

Nutrolin HORSE Skin & Coat -ravintoöljy tarjoaa vaivattoman lähestymistavan hevosen hoitoon. Tämän Suomessa kehitetyn ja valmistetun ravintoöljyn avulla ihoa hoidetaan sisäisesti. Valmiste auttaa ihoa muodostumaan vahvemmaksi ja kestämään ulkoiset ärsykkeet paremmin. Tuotteen sisältämät välttämättömät rasvahapot vahvistavat varsinkin ihon läpäisyestettä. Se on ihon luontainen suojakerros, jonka tehtävänä on estää kosteuden haihtuminen ihosta.

Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista, joka on usein hevosten iho-ongelmien taustalla. Kuiva iho hilseilee ja karvapeitteen laatu heikkenee. Kuiva iho on myös altis yliherkkyysreaktioita aiheuttaville allergeeneille ja bakteeritulehduksille. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä Nutrolin HORSE Skin & Coat -kasviöljyseos tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Hyvin toimiva läpäisyeste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja lievittää ihon kuivumisesta johtuvia iho-ongelmia.

Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus

Nutrolin HORSE Skin & Coat on ainutlaatuinen, USA:ssa ja Euroopassa patentoitu ravintoöljy hevosille. Se sisältää runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja karvan hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi se sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6- ja omega-3-sarjan rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gammalinoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia, mutta ei lainkaan kalaöljyä.

Nutrolin HORSE Skin & Coat vähentää kuivan ihon oireita, kuten kutinaa ja hilseilyä. Se myös lisää karvapeitteen hyvinvointia ja kiiltoa, sekä tukee kesäihottuman ja ihotulehdusten hoitoa. Tuote soveltuu kausittaiseen tai jatkuvaan käyttöön, riippuen iho-ongelmasta ja sen vakavuudesta. Tämä öljyseos maistuu hyvin hevosille ja se on helppo annostella rehujen mukana.