Ontumista? Nivelrikko? Nivelet kovalla rasituksella? Epäpuhtaat liikkeet?

Jos hevosella on nivelrikko, Nutrolin® HORSE Nivel Duo–tuote on juuri oikea valinta. Se sopii myös hevosille, joiden nivelet joutuvat kovalle rasitukselle sekä hevosille, jotka liikkuvat jäykästi. Nivel Duo suojaa rustoa ja pehmytkudoksia kovassa rasituksessa ja tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa auttaen hevosta liikkumaan puhtaammin.

Ainutlaatuinen, yhdysvaikutteinen Nivel Duo koostuu kahdesta komponentista. Toinen on nestemäinen kalaöljy, toinen on jauhemaisten nivelravinteiden, glukosamiinin, kondroitiinisulfaatin ja MSM:n, seos. Kaikki Nivel Duon raaka-aineet ovat lääkelaatuisia. Se tarkoittaa sitä, että raaka-aineiden valmistus on valvottua ja niiden vaikutus on sama valmistuserästä toiseen. Tästä syystä olemme valinneet tuotteeseen Bioiberican valmistaman glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin (CS Bioactive). Niiden osalta toistettava vaikuttavuus tarkoittaa myös tutkimuksissa toistettua nivelten hyvinvointia tukevaa vaikutusta (Hochberg ym. 2016).

Kalaöljyn rasvahapot hillitsevät tulehdusta yli 10 kertaa tehokkaammin kuin chian siementen, pellavan, rypsin ja muiden kasviöljyjen rasvahapot. Nivel Duon ainutlaatuinen teho perustuu siihen että kalaöljy ja lääkelaatuiset nivelravinteet yhdessä ovat enemmän kuin osiensa summa.

Nutrolin® HORSE Nivel Duo™ auttoi Katri Siltalan Baileysia esteuralla. ”Suosittelen kokeilemaan tuotetta jos hevosellasi on nivelvaivoja.”
– Katri Siltala 

Luonnollinen E-vitamiini ja oikeat omegat yhdessä: nivelrikko kuriin

Elimistössä vallitsee hapettumisstressi silloin kun kudoksissa muodostuvien vapaiden happiradikaalien muodostus ylittää elimistön omien antioksidanttien kyvyn suojata kudoksia hapettumiselta.

Oksidatiivinen stressi on tila, joka aiheuttaa solujen DNA:n, proteiinien ja solukalvojen vaurioita. Tulehdus ja tulehdussolujen toiminta lisäävät happiradikaalien muodostumista ja oksidatiivista stressiä. Siksi ravintoon lisätystä E-vitamiinista on hyötyä tilanteissa, joihin liittyy matala-asteinen tulehdus. Näitä tilanteita ovat mm. erilaiset ihon liiallisesti kuivumisesta johtuvat häiriöt, nivelvaivat ja raskas fyysinen rasitus.

Nutrolin® HORSE –sarjan tuotteisiin lisätään luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tai RRR-tokoferoli), koska sen teho on 1,5 kertainen yleisimmin käytettyyn synteettiseen E-vitamiiniin (dl-alfa tai all-rac-tokoferoli) verrattuna.

Kaikkiin Nutrolin® HORSE –tuotteisiin on lisätty luonnollista E-vitamiinia tarvetta vastaavasti. Esimerkiksi 500-kiloisen hevosen päiväannos Nivel Duon öljyä sisältää 900 mg E-vitamiinia.

Nutrolin®-tuotteiden takana seisoo suomalainen perheyritys Olini Oy. Sarjan tuotekehityksestä vastaa rasvahappotutkija, Helsingin yliopiston kotielänravitsemuksen dosentti Mikko Griinari.

Nutrolin® HORSE Nivel Duo -tuotteesta on saatu erinomaisia tuloksia hevosten nivelongelmien hoidossa. Tuhansia tarinoita –sivultamme voit lukea lisää siitä, miten Nivel Duo –tuote on auttanut erilaisista nivelongelmista kärsiviä hevosia.

Nivel Duo auttoi kouluratsu Suloa

Kouluratsastaja Jessica Kerttunen ryhtyi käyttämään Nivel Duoa edesmenneellä Sulo-ruunalla heti kun valmiste tuli markkinoille. Jessica kertoi, että he huomasivat eron nyt jo taivaslaitumilla laukkaavassa Sulossa jo muutamassa viikossa. Sulon tapauksessa eroi näkyi parempana turnauskestävyytenä, ja palautuminen rankkojen treenien jälkeen oli nopeampaa. Lisäksi hevonen tarjosi aikaisempaa helpommin koottua ravia, mikä kertoi siitä, että liikkumisen täytyi olla helpompaa ja kivuttomampaa. ”Olen ollut 100% tyytyväinen siihen, kuinka positiivisesti tämä tuote yllätti, ja erityisesti siihen, kuinka isona ero näkyi”, Jessica totesi.

Lue lisää tyytyväisten käyttäjien kokemuksia täältä >>