Ontumista? Nivelrikko? Nivelet kovalla rasituksella? Epäpuhtaat liikkeet?

Jos hevosella on nivelrikko, Nutrolin HEVONEN Nivel Duo™ –tuote on juuri oikea valinta. Se sopii myös hevosille, joiden nivelet joutuvat kovalle rasitukselle sekä hevosille, jotka liikkuvat jäykästi. Nivel Duo™ suojaa rustoa ja pehmytkudoksia kovassa rasituksessa ja tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa auttaen hevosta liikkumaan puhtaammin.

Ainutlaatuinen, yhdysvaikutteinen Nivel Duo™ koostuu kahdesta komponentista. Toinen on nestemäinen kalaöljy, toinen on jauhemaisten nivelravinteiden, glukosamiinin, kondroitiinisulfaatin ja MSM:n, seos. Kaikki Nivel Duon raaka-aineet ovat lääkelaatuisia. Se tarkoittaa sitä, että raaka-aineiden valmistus on valvottua ja niiden vaikutus on sama valmistuserästä toiseen. Tästä syystä olemme valinneet tuotteeseen Bioiberican valmistaman glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin (CS Bioactive). Niiden osalta toistettava vaikuttavuus tarkoittaa myös tutkimuksissa toistettua nivelten hyvinvointia tukevaa vaikutusta (Hochberg ym. 2016).

Kalaöljyn rasvahapot hillitsevät tulehdusta yli 10 kertaa tehokkaammin kuin chian siementen, pellavan, rypsin ja muiden kasviöljyjen rasvahapot. Nivel Duon ainutlaatuinen teho perustuu siihen että kalaöljy ja lääkelaatuiset nivelravinteet yhdessä ovat enemmän kuin osiensa summa.

”Nutrolin Hevonen Nivel Duo™ auttaa Katri Siltalan Baileysia esteuralla. Suosittelen kokeilemaan tuotetta jos hevosellasi on nivelvaivoja." – Katri Siltala ”

Luonnollinen E-vitamiini ja oikeat omegat yhdessä: nivelrikko kuriin

Elimistössä vallitsee hapettumisstressi silloin kun kudoksissa muodostuvien vapaiden happiradikaalien muodostus ylittää elimistön omien antioksidanttien kyvyn suojata kudoksia hapettumiselta. Oksidatiivinen stressi on tila, joka aiheuttaa solujen DNA:n, proteiinien ja solukalvojen vaurioita. Tulehdus ja tulehdussolujen toiminta lisäävät happiradikaalien muodostumista ja oksidatiivista stressiä. Siksi ravintoon lisätystä E-vitamiinista on hyötyä tilanteissa, joihin liittyy matala-asteinen tulehdus. Näitä tilanteita ovat mm. erilaiset ihon liiallisesti kuivumisesta johtuvat häiriöt, nivelvaivat ja raskas fyysinen rasitus.

Nutrolin HEVONEN™ –sarjan tuotteisiin lisätään luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tai RRR-tokoferoli), koska sen teho on 1,5 kertainen yleisimmin käytettyyn synteettiseen E-vitamiiniin (dl-alfa tai all-rac-tokoferoli) verrattuna.

Kaikkiin Nutrolin HEVONEN™ –tuotteisiin on lisätty luonnollista E-vitamiinia tarvetta vastaavasti. Esimerkiksi 500-kiloisen hevosen päiväannos Nivel Duon öljyä sisältää 900 mg E-vitamiinia.

Nutrolin®-tuotteiden takana seisoo suomalainen perheyritys Olini Oy. Sarjan tuotekehityksestä vastaa rasvahappotutkija, Helsingin yliopiston kotielänravitsemuksen dosentti Mikko Griinari.

Nutrolin HEVONEN Nivel Duo™ -tuotteesta on saatu erinomaisia tuloksia hevosten nivelongelmien hoidossa. Tuhansia tarinoita –sivultamme voit lukea lisää siitä, miten Nivel Duo –tuote on auttanut erilaisista nivelongelmista kärsiviä hevosia.

Nutrolin Hevonen Nivel Duo™ Napsun raviuran tukena

5-vuotias suomenhevosruuna Napsu on ratsukoulutettu, se osaa kaikki perusasiat sekä hyppää hyvin. Napsun toinen suunniteltu ura on raviurheilun saralla, ja valmennus on ollut säännöllistä. Ruunan omistaja ja valmentaja huomasivat kuitenkin, että ruunan nivelet kipeytyvät kovempivauhtisesta harjoitusajosta. Vaikka mitään varsinaista vikaa nivelistä ei löytynyt, oli usein ”kotihoito” ja rauhallinen valmennusajojakso välttämätön. Napsun omistaja oli kuullut tuttavan hevosen saaneen avun vastaaviin vaivoihin Nutrolinin Nivel Duo –tuotteesta, joten hekin päättivät kokeilla. Nivel Duon käytön aloittamisen jälkeen arkuutta nivelissä ei ole ilmennyt, joten Napsua on voitu valmentaa suunnitellusti. Napsu on pystynyt aloittamaan raviuran omistajiensa odotusten mukaisesti ja se on jo ottanut ensimmäisen voittonsa. Hevonen on nyt hyvinvoiva ja tyytyväinen, ja Nivel duon käyttö jatkuu ennaltaehkäisevänä hoitona. 

Nivel Duo™ auttaa
kouluratsu Suloa

Kouluratsastaja Jessica Kerttunen ryhtyi käyttämään Nivel Duoa heti kun valmiste tuli markkinoille. Jessica kertoi, että he huomasivat eron Sulossa jo muutamassa viikossa. Sulon tapauksessa tämä on näkynyt parempana turnauskestävyytenä, ja palautuminen rankkojen treenien jälkeen on ollut nopeampaa. Lisäksi hevonen tarjoaa mieluusti koottua ravia, mikä kertoo siitä, että liikkumisen täytyy olla helppoa ja kivutonta. ”Olen ollut 100% tyytyväinen siihen, kuinka positiivisesti tämä tuote yllätti, ja erityisesti siihen, kuinka isona ero on näkynyt”, Jessica totesi.

Lue lisää tyytyväisten käyttäjien kokemuksia täältä >>

4 thoughts on “Ontumista? Nivelrikko? Nivelet kovalla rasituksella? Epäpuhtaat liikkeet?

 1. Minna Lindroos says:

  Hei olisin kysynyt tuosta Nivel Duo valmisteesta että voiko antaa koirille?Jos voi niin mikähän siinä olis annostus ?

 2. Kirsti Lindfors says:

  Hei, olen kuullut, että koirien tuotteessa oleva öljy on kasviperäinen kun hevosten öljy on kalaöljyä. Miksi näin? Sen takia vaan kyselen kun hevoseni ei oikein tykkää kalan mausta. Kyllä se nyt on pikku hiljaa hivuttaen on tottunut makuun mutta vaikka sen sekoittaa mashiin niin vasta yön aikana mashit katoavat.

  • Nutrolin says:

   Hei Kirsti,
   Kiitos hyvästä kysymyksestä. Nutrolin-tuotesarjaan kuuluu viisi erilaista tuotetta koirille, kolme hevosille ja kaksi kissoille. Kaikissa niissä sisältö on suunniteltu vastaamaan eri tarpeita, joten sen vuoksi niiden koostumukset ovat erilaisia.
   Koira- ja hevostuotteista Iho-öljyt ovat patentoituja kasviöljyseoksia, joiden rasvahappokoostumus on suunniteltu erityisesti ihon hyvinvointia ajatellen. Muissa Nutrolin-tuotteissa käytetään taas kalaöljyjä, sillä niiden omega-3-rasvahappojen tulehdusta hillitsevä teho on yli kymmenkertainen verrattuna kasviöljyjen kuten pellavan, rypsin, hampun ja chian siementen omega-3-rasvahappojen tehoon. Tämän vuoksi (hevosten sekä koirien) Nivel-tuotteissa öljy on kalaöljyseos, sillä nivelrikkoon kuuluu usein tulehdus nivelessä, jota pyritään siis lievittämään tuon öljyn rasvahappokoostumuksen avulla.
   Käyttämämme kalaöljy on lääkelaatuista ja se tulee Lysin tehtaalta, joka on Islannin Lääkelaitoksen valvoma tuotantolaitos. Se on siis hyvin korkealaatuista ja maultaan varsin mietoa, mutta tosiaan jotkut hevoset ovat hyvin tarkkoja sen suhteen, mitä syövät. Toivottavasti hevosesi tottuu pian Nivel-tuotteen öljyn makuun ja saat sen syömään tuotteen ongelmitta 🙂

   Jos sinulle tulee vielä jotain kysyttävää tai haluat lisätietoja, voit toki kysyä täällä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@nutrolin.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *