Nutrolin® HORSE Sport kasvatuksen tueksi

Kaisa Toivonen ja Nutrolin tuotteet hevosille.

DHA on varsinainen hedelmällisyysrasvahappo. Sikiönkin kehitykselle olennaisia rasvahappoja ovat EPA ja etenkin DHA, joten tammalle Nutrolin® HORSE Sport on erinomainen lisä viimeisen tiineyskolmanneksen aikana. Tuotteessa on myös runsaasti luonnollista E-vitamiinia, joten laske, tarvitseeko tamma ylipäätään muuta E-vitamiinivalmistetta.

Nutrolin® HORSE Sport sopii mainiosti
  • tukemaan tammojen tiinehtyvyyttä
  • viimeiselle kolmannekselle täyttämään tärkeitä EPA- ja DHA-varastoja
  • siitosoreille, joiden siittiöt ovat laiskahkoja
  • tukemaan sperman siirronkestävyyttä
Ostoksille

Tehokas ja turvallinen omega-3 DHA:n ja EPA:n lisäys

DHA on yksi tärkeimmistä kaikkien nisäkkäiden kehitykselle keskeisistä rasvahapoista. DHA:ta on Nutrolin® HORSE Sportissa runsaasti, 2900 mg / 50ml. Rasvahapoista myös EPA on tutkitusti tärkeässä roolissa nisäkkäiden kehityksessä ja sen pitoisuus 50 millilitrassa Sporttia on 4300 mg.

Tiineysaika on tammalle suuri ponnistus, ja se tarvitsee paitsi enemmän energiaa, myös oikeat omegat sikiön kasvatuksen aikana. Tämän lisäksi runsas määrä E-vitamiinia tiineyden viimeisellä kolmanneksella on tärkeä osa ruokintaa. Sportissa E-vitamiinia on 1500mg/50ml.

Myös tamman imetysajan DHA- ja E-vitamiinitäydennys on tärkeä, sillä näin varmistetaan, että varsa saa kehitykselleen keskeiset ravintoaineet emänsä maidosta

Omega-3 EPA:lla ja DHA:lla on monia muitakin suotuisia terveysvaikutuksia hevosille esimerkiksi nivelten, palautumisen ja hengitysteiden kannalta. 

109,90

Nutrolin® HORSE Sport

  • 4300 mg omega-3 EPA / 50 ml
  • 2900 mg omega-3 DHA / 50 ml
  • 1500 mg luonnollinen E-vitamiini / 50 ml
Hevonen ja mies

Tiede tuotekehityksen takana

Nutrolin®-tuotekehitys perustuu vankkaan tieteelliseen osaamiseen. Tuotekehittäjämme Mikko Griinari, PhD, väitteli tohtoriksi Cornellin yliopistossa USA:ssa. Mikko on toiminut rasvahappotutkijana kansainvälisissä tutkimusprojekteissa sekä professorina Uppsalassa. Tällä hetkellä hänellä on dosentuuri Helsingin yliopistossa. Tohtori Omegan sydän sykkii rasvahapoille ja tieteelle ylipäätään. 

Lue lisää

Marine-Derived Omega-3s Benefit Foals Before Birth

Fish Oil Supplements for Mares May Benefit Foals

Petra Huhti: Tamman istukan kehittyminen ja toiminta sekä istukan infektiot

Saara Lindqvist: Ruokinnan vaikutus hevosen lisääntymiseen

Hyvästi hilse ja polttiaisriesat – Nutrolin® HORSE Skin & Coat auttoi Mokomanin kuivaan ihoon

Suomenhevostamma Mokomani on tuttu monelle raviurheilun ystävälle. Tämä hieno ja kaunis hevonen voitti Ravikuningattaren tittelin [...]

Mikä Nutrolin® HORSE -rasvahappovalmiste olisi paras hevoselleni?

Nutrolin® HORSE-sarjassa on kolme huippulaadukasta omegavalmistetta, jotka tehostavat ruokintaa erilaisissa tilanteissa.

Urheiluhevonen ja nopeampi palautuminen

Hevosen palautuminen treenin ja starttien jälkeen saattaa olla hidasta. Myös hevosen lihakset ja liikkeet ovat [...]