Mikä Nutrolin® HORSE -rasvahappovalmiste olisi paras hevoselleni?

Nutrolin® päivitti hevosten öljyt tähän päivään, vastaamaan hevosten keskeisiä rasvahappotarpeita. Oikeita omegoita sisältävä ravintoöljy on paljon enemmän kuin perinteinen energialisä. Nutrolin® HORSE -tuotteilla pystyy tehostamaan hevosen ruokintaa eri tilanteisiin räätälöidyillä rasvahappojen ja niitä täydentävien ravintoaineiden yhdistelmillä. Tuotteiden kehitystyöstä ja tutkimuksesta vastaa rasvahappotutkija, Helsingin yliopiston kotieläinravitsemuksen dosentti Mikko Griinari.

Kutinaa, kuivaa ihoa, hilseilyä? Eloton karva? Kesäihottumaa?

Jos hevosellasi on jotain yllä mainittua, sille sopiva tuote on Nutrolin® HORSE Skin & Coat. Hevosen iho-ongelmien taustalla on usein ihon liiallinen kuivuminen. Kuiva iho hilseilee ja karvapeitteen laatu heikkenee. Kuiva iho on myös altis yliherkkyysreaktioita aiheuttaville allergeeneille ja bakteeritulehduksille. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä Nutrolin® HORSE Skin & Coat  –kasviöljyseos tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Hyvin toimiva läpäisyeste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja lievittää ihon kuivumisesta johtuvia iho-ongelmia. Kala- ja lohiöljyillä ei tätä vaikutusta ole.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Niveliin kohdistuvaa kovaa rasitusta ja ennakointi tulevaisuuteen?

Hevoselle, jolla on jo nivelrikkoa, Nutrolin HEVONEN Nivel Duo –tuote on oikea valinta. Se sopii myös hevosille, joiden nivelet joutuvat kovalle rasitukselle sekä hevosille, jotka liikkuvat jäykästi. Nutrolin HEVONEN Nivel Duo suojaa rustoa ja pehmytkudoksia kovassa rasituksessa ja tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa auttaen hevosta liikkumaan puhtaammin.

Vanha Nutrolin® HEVONEN Nivel Duo koostuu kahdesta komponentista – nestemäisestä kalaöljystä sekä jauhemaisesta nivelravinteiden, glukosamiinin, kondroitiinisulfaatin ja MSM:n, seoksesta. Kaikki Nutrolin HEVONEN Nivel Duon raaka-aineet ovat lääkelaatuisia. Se tarkoittaa sitä, että raaka-aineiden valmistus on valvottua ja niillä saavutetaan sama vaikutus valmistuserästä toiseen. Meidän käyttämämme Bioiberican valmistaman glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin (CS Bioactive) osalta toistettava vaikutus tarkoittaa myös tutkimuksissa toistettua nivelten hyvinvointia tukevaa vaikutusta (Hochberg ym. 2016).

Tuote uudistuu ja Nutrolin® HORSE Joint Duo tulee markkinoille vuodenvaihteessa 2022-2023. Huippulaadukas kalaöljy pysyy merkittävässä roolissa nivelten voitelussa, mutta yhdistelmätuotteen jauhe vaihtuu nestemäiseen muotoon ja ravintoaineita on myös päivitetty.

Kilpahevonen, jolla on tarve palautua nopeammin? Jäykät lihakset ja liikkeet treenin jälkeen?

Jos yllä olevat kysymykset sopivat hevoseesi, silloin sopiva tuote on Nutrolin® HORSE Sport. Se on ainutlaatuinen yhdistelmätuote, joka sisältää runsaasti tulehdusta alentavia omega-3-rasvahappoja sekä luonnollista E-vitamiinia. Kalaöljyn omega-3 hillitsee tulehdusta ja E-vitamiini oksidatiivista stressiä eli hapetusstressiä, joten Nutrolin® HORSE Sport on aktiivisen hevosen ravintoöljy valmennus- ja kisakaudelle.

Nutrolin® HORSE Sport tehostaa palautumista rasituksen jälkeen, sillä kalaöljyn omega-3 vaikuttaa nivelkudoksiin ja lihaskalvoihin. Se ylläpitää myös tuki- ja liikuntaelinten joustavuutta. Ravintoon lisättyjen omega-3-rasvahappojen ja E-vitamiinin pitoisuudet kudoksissa nousevat hyvin hitaasti. Jotta näistä ravintoaineista saataisiin paras mahdollinen suojavaikutus, täydennys on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin niitä tarvitaan eli vähintään 1 kuukausi ennen kovimman harjoitus- ja kilpailukauden alkua. Kun aktiivikausi päättyy ja lepokausi alkaa, Sportin käytönkin voi jättää tauolla. Jos öljyn käytön tauottaminen on hankalaa, sitä voidaan antaa myös jatkuvasti.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Tiesitkö, että Sport sisältää myös siitoseläimille ja kasvaville hevosille erityisen tärkeää DHA:ta?