Jessica Kerttusen harmahtava Wesku olikin musta

Powered by Nutrolin Jessica Kerttunen

Kouluratsastaja Jessica Kerttunen alkoi käyttää Nutrolin Hevonen –tuotteita hyvin pian niiden lanseerauksen jälkeen. ”Lähdin kokeilemaan Nutrolin Hevonen Iho ja karvapeite™  -öljyä Weskulla eli Westsidella, koska sillä oli huonolaatuinen, harmahtava karvapeite. Lisäksi kun hevonen onnistui kolhaisemaan itseään, kolhukohtaan tuli lähes aina verinaarmu. Tämä kieli siitä, ettei ihokudos ollut kovin vahvaa. Olin jo aiemmin yllättynyt iloisesti siitä, kuinka hyvin Nutrolin HEVONEN Nivel Duo™  oli toiminut toisella ratsullani Sulolla. Siksi lähdin mielelläni kokeilemaan myös ihon hyvinvointiin kehitettyä valmistetta. Laskin, että yksi pakkaus kestää kolme kuukautta, ja päätimme kokeilla sen aikaa, kuinka ongelmien kanssa kävisi”, Jessica muistaa ajatelleensa.

Karvan laatu ja väri muuttuivat

”Kahden ensimmäisen kuukauden aikana ihon laatu parani niin, ettei verisiä naarmuja enää tullut, vaikka jotain sattuikin. Neljännen kuukauden kohdalla hevonen alkoi kiiltää, ja sen väri muuttui mustaksi entisen epämääräisen harmahtavan sijaan”, Jessica summaa havaintojaan. Jos jotain kolhuja sattuikin, niistä jäi entistä harvemmin jälkiä. Kaljuja kohtia ei ollut enää satulan tai suitsien alla, joista karva aiemmin helposti kului pois.” Ihon hyvinvointiin tarkoitetusta ravintoöljystä löytyy pellava-, hamppu- ja rypsiöljyn lisäksi luonnollista E-vitamiinia. Se auttaa korjaamaan rasituksesta tulevia hapetusreaktioiden synnyttämiä vaurioita. ”Tämäkin on tärkeä asia meille”, lisää Jessica.

Iho-ongelmien taustalla usein ihon liiallinen kuivuminen

Kuiva iho hilseilee ja karvapeitteen laatu heikkenee. Kuiva iho on myös altis yliherkkyysreaktioita aiheuttaville allergeeneille ja bakteeritulehduksille. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™ -kasviöljyseos tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Hyvin toimiva läpäisyeste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja lievittää ihon kuivumisesta johtuvia iho-ongelmia. Kala- ja lohiöljyillä ei tätä vaikutusta ole.

Välttämättömiä rasvahappoja, erityisesti omega-6 linolihappoa, tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon. Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Tämä öljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia.