Hyvästi hilse ja polttiaisriesat – Nutrolin® HORSE Skin & Coat auttoi Mokomanin kuivaan ihoon

Nutrolin tuotteet hevosille ja Mokomani.

Suomenhevostamma Mokomani on tuttu monelle raviurheilun ystävälle. Tämä hieno ja kaunis hevonen voitti Ravikuningattaren tittelin vuonna 2014. Mokomani on menestyksensä lisäksi myös omistajiensa rakas silmäterä, joka viettää nyt leppoisia eläkepäiviä kotitallillaan.

Nutrolin tuotteet hevosille ja Mokomani.

Mokomani viettää eläkepäiviä ja se on ehtinyt myös uran jälkeen kasvattamaan yhden varsan, Kukkaroisen.

Yksi Mokomanin omistajista, Kati Salmela, otti yhteyttä Nutrolin®-toimistolle ja kertoi, miten SKIN & COAT -ravintoöljy on auttanut Mokomanin ihoa ja karvaa tervehtymään.
”Mokomani on käyttänyt Nutrolin®-öljyjä jo vuosien ajan. Mokon ongelmana on ollut kuiva ja hilseilevä iho. Lisäksi polttiaiset ovat olleet hevosen kiusana loppukesällä”, kertoi Kati.
”Hevosille kehitetty SKIN & COAT -öljy on saanut Mokon ihon hyvään kuntoon ja karvan kiiltämään. Lisäksi kutina on vähentynyt huomattavasti.”

Tämän ainutlaatuisen ravintoöljyn kanssa et siis välttämättä tarvitse erillistä E-vitamiinilisää

Nutrolin tuotteet hevosille ja Mokomani.

SKIN & COAT-öljy on myös maistunut hyvin Mokomanille.

Miten Nutrolin® HORSE Skin& Coat -ravintoöljy toimii?

Tämä patentoitu rasvahappovalmiste vahvistaa ihon luontaista suojakerrosta ja estää siten ihoa kuivumista. Ihon luontainen suojakerros (toiselta nimeltään läpäisyeste) estää ihon sisäisen kosteuden kuivumista. Ihon kuivuminen on usein lähtölaukaus erilaisille ongelmille. Kuiva iho on myös herkempi monille ulkoisille ärsykkeille, kuten allergeeneille ja hyönteisten pistojen vaikutukselle.

Nutrolin® HORSE Skin& Coat sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka vaikuttavat suotuisasti ihoon ja karvapeitteeseen. Tuotteessa on paljon linolihappoa, joka on ihon ja turkin hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi se sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja (GLA ja SDA) sekä runsaasti luonnollista E-vitamiinia.

SKIN & COAT sopii hyvin kesäihottuman, kuraruven ja monien muiden iho-ongelmien tukihoitoon. Tuotteen käyttö vähentää hilseilyä ja kutinaa sekä lisää myös kiiltoa karvaan.

Nutrolin® SKIN & COAT on samalla E-vitamiinivalmiste

E-vitamiinia on olemassa sekä synteettistä että luonnollista. Luonnollinen E-vitamiini on 1,5 kertaa tehokkaampaa kuin synteettinen. Nutrolin®-tuotteissa käytetään vain luonnollista E-vitamiinia, jonka toinen nimi on d-alfa-tokoferoli (pakkauksissamme käytetty termi) tai RRR-alfa-tokoferoli.

SKIN & COAT sisältää runsaasti E-vitamiinia. 500 kiloa painavan hevosen päiväannoksessa E-vitamiinia on 900 mg. Tämän ainutlaatuisen ravintoöljyn kanssa et siis välttämättä tarvitse erillistä E-vitamiinilisää.

Helppo käyttää ja annostella

Nutrolin® HORSE Skin & Coat on hyvin maistuva kasviöljyseos. Se on helppo annostella ruokinnan yhteydessä. Avattu pullo säilyy viileässä neljän kuukauden ajan. Jääkaapin sijaan sen voi hyvin säilyttää tallissa viileässä paikassa.

Nutrolin tuotteet hevosille ja Mokomani.

Kuvat: Emmi Salmela ja Mokomanin arkisto