Öljyt, omegat, rasvahapot ja mitä niistä on hyvä ymmärtää

Nutrolin

Yksi öljy ei auta kaikkeen

Ei ihme, että olemme pyörällä päästämme omegakolmosten, öljyjen ja rasvahappojen viidakossa. Pakkausten ja mainostekstien lupaukset lisäävät hämmennystä. Nämä asiat on hyvä ymmärtää:

Koska ei ole mahdollista, että yksi omegavalmiste vastaisi kaikkiin rasvahappotarpeisiin, Nutrolin®-sarjassa on viisi täsmätuotetta koirille, kaksi kissoille ja kolme hevosille. Tuotteet eroavat kaikista muista eläimille tarkoitetuista öljyvalmisteista myös siten, että kunkin valmisteen rasvahappokoostumusta on täydennetty sellaisilla ravintoaineilla, jotka tehokkaimmin tukevat käyttötarkoitusta.

22,9059,90
17,9065,90
24,9065,90
48,9097,90
24,9065,90
Mikko Griinari ja toimistokissa Puustinen
rautias läsipää puoliverinen syö puuroa punaisesta vadista

Nutrolin® osaa omegat

Oikeat omegat tarkoittavat enemmän elämää: jokainen eläin (sekä omistajansa) kaipaa ravitsemuksellista tukea rasvahappotäydennyksestä vähintään jossain vaiheessa elämäänsä. –  Jos täysravinto olisi kaikille optimaalista, koirillamme olisi vähemmän ongelmia esimerkiksi ihon ja karvapeitteen kanssa, toteaa dosentti Mikko Griinari Helsingin yliopistosta. Hän myös vastaa Nutrolin®-rasvahapposarjan tuotekehityksestä. – On hyvä muistaa, että muonasäkissä arvokkaat rasvahapot hapettuvat nopeasti. Hapettuneet rasvat ovat hyvinkin haitallisia koirillemme, etenkin pennuille ja vanhuksille, Griinari lisää. Tästä syystä on viisas strategia valita koiralle vähärasvainen kuivamuona sekä antaa arvokkaat ja tärkeät rasvahapot tuoreena suoraan pullosta. Raakaruokinnan täydennykseen Nutrolin®-sarja sopii niin ikään erinomaisesti.

Hevosilla varsinkin kalaöljypohjaiset, superpremiumtasoiset rasvahappotäydennykset ovat vielä aivan alkutekijöissään maailmallakin, ja Nutrolin® tekee uraauurtavaa työtä hevosten hyvinvoinnin eteen. 

Hevosen rasvahappotarpeet

Hyödyllinen artikkeli hevosten rasvahappotarpeista joihin kalaöljyllä on paras vaste:

Lue artikkeli

Muista myös laatu

Rasvahappovalmisteiden joukossa Nutrolin® on täysin omassa luokassaan. Kun Tanskan teknillinen yliopisto tutki koirien öljyjen hapettumista, oli Nutrolin® ylivoimaisesti paras ja turvallisin. 

Suomalainen Nutrolin® on muutenkin vienyt lemmikkien ja hevosten rasvahappovalmisteet pidemmälle kuin yksikään toinen yritys maailmassa. Eläinten rasvahappotarpeet vaihtelevat mm. iän ja aktiivisuustason mukaan. Myös nivelrikko on todella yleinen, ja sen tukihoitoon on Nutrolin®-tuoteperheessä ainutlaatuinen, yhdysvaikutteinen valmiste. Nutrolin® Hip & Joint koirille sekä Nutrolin® HEVONEN Nivel Duo ovat markkinoiden ainoat nivelrikkotuotteet, jotka sisältävät korkean määrän sekä tulehdusta vaimentavia omega-3-rasvahappoja että nivelravinteita. Tämä yhdistelmä on poikkeuksellisen tehokas, koska nivelrikko on tulehdussairaus.

Nutrolin_Skin_Coat_labrassa-6
valkoinenpaimenkoira Zuli ja Nutrolin Hip & Joint
Nutrolin_HEVONEN_Nivel_Duo
Nutrolin® Hip & Joint
Nutrolin®
Kitten & adult
Osta
Nutrolin®
Cat Senior
Osta

Hevosen ihon tarpeista:

Lue artikkeli