Nutrolin® HORSE Sport – uudistettu koostumus

Uudistetussa Nutrolin® HORSE Sportissa on mukana myös lesitiiniä, jossa on runsaasti fosfokoliinia, joka tukee ruoansulatuskanavan hyvinvointia ja toimintaa. Fosfokoliinia sisältävä ravintoöljy sekoittuu paremmin mahalaukun ruokasulaan kuin tavalliset öljyt. Fosfokoliini pilkkoo öljyn pieniksi rasvapallosiksi (ns. self emulsifiying oil technology). Korkean omega-3 EPA ja DHA -pitoisuuden ja fosfokoliinin ansiosta Sport-öljy rauhoittaa tilannetta hevosen suolistossa.

Suojaa kudoksia ja auttaa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen.
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen ja luonnollisen E-vitamiinin ainutlaatuinen, tehokas yhdysvaikutus.

Kova fyysinen suoritus rasittaa hevosten tuki- ja liikuntaelimiä ja aivan kuten me ihmisetkin, hevosillakin niin kutsuttu maitohappo iskee lihaksiin. Me kutsumme tätä hapetusstressiksi. Kalaöljyn rasvahapot suojaavat lihasten kudoksia, ja E-vitamiini tehostaa vaikutusta entisestään.

Sport on ainutlaatuinen omega-3 EPA- ja DHA-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä yhdistelmävalmiste. Suomessa kehitetty ja valmistettu öljy suojaa urheiluhevosen lihaksia, niveliä ja jänteitä ja pitää yllä niiden joustavuutta.

Oikeat omegat sopivat myös tiineyden viimeiselle kolmannekselle, siitosoreille ja kasvaville varsoille.

Suosittelemme aloittamaan Sportin syöttämisen riittävän ajoissa ennen treenin koventumista, sillä elimistöllä menee hetki opetella käyttämään rasvahappoja elimistön toimintojen tukemiseen. Aloita öljyn antaminen viimeistään kuukautta ennen treeni- tai kilpailukauden huippua. Voit antaa Sporttia kuureina tai ympäri vuoden.

Nutrolin® HORSE Sport sisältää kalaöljyn kaikki tärkeät omega-3-rasvahapot: ETA, EPA, DPA ja DHA sekä E-vitamiinin luonnollisessa muodossa (d-alfa-tokoferoli).

Laadun takana tieteellinen tutkimus.

Nutrolin®-tuotekehitys perustuu vankkaan tieteelliseen osaamiseen. Tuotekehittäjämme Mikko Griinari, PhD, väitteli tohtoriksi Cornellin yliopistossa USA:ssa. Mikko on toiminut  rasvahappotutkijana kansainvälisissä tutkimusprojekteissa sekä professorina Uppsalassa. Tällä hetkellä hänellä on dosentuuri Helsingin yliopistossa. Tohtori Omegan sydän sykkii rasvahapoille ja tieteelle ylipäätään.

Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon.

Avattu paketti suositellaan säilytettäväksi viileässä +4 –  +18 oC. Parhaiten se säilyy jääkaapissa, jossa avatun pullon säilytysaika on 3 kk. Lämpötilan noustessa säilytysaika lyhenee. Esimerkiksi huoneen lämpötilassa säilytysaika on vain 3 viikkoa.