Urheilukoirien tehovalmiste Nutrolin® Sport uudistuu

Nutrolin Sport

Nutrolin® Sport -valmisteen koostumus muuttuu. Entisen kolmen vaikuttavan aineen sijaan tuotteessa on nyt neljä keskeistä ravintoainetta. Tuotteen vaikutusmekanismi säilyy samana.

Tuoteuudistusprosessimme käynnistyi, kun astaksantiinin käyttölupa eläinten ravintotuotteiden lisäaineena oli päättymässä. Päättyminen johtui siitä, että luonnollisen astaksantiinin valmistajat eivät ole hakeneet sen käytölle jatkoa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö astaksantiini olisi turvallinen eläimille.

Nutrolin agility
Canicross

Nutrolin® Sport -valmisteen keskeinen vaikutus on aina perustunut kalaöljyn omega-3-rasvahappoihin, joiden korkea pitoisuus pysyy tuotteessa ennallaan. Kalaöljy parantaa lihasten palautumiskykyä fyysisen suorituksen jälkeen, sillä se vähentää rasituksen aiheuttamaa hapetusstressiä. Lihaskivut vähenevät, ja koira jaksaa paremmin suorituksesta toiseen. Lisäksi kalaöljyn rasvahapot parantavat mielialaa, reaktioaikoja ja aivojen toimintaa.

Nutrolin® Sport -öljyvalmisteen tehosta toinen puoli tulee antioksidanteista. Aiemmin antioksidantteja oli kaksi: luonnollinen E-vitamiini ja astaksantiini. E-vitamiinipitoisuus pysyy ennallaan uudessa koostumuksessa, mutta astaksantiinin tilalle tulee kaksi antioksidanttia: beetakaroteeni ja ubikinoni.

Nutrolin® Sport
Riitta Kempe
Paimennus

Beetakaroteeni on paitsi A-vitamiinin esiaste, myös tehokas antioksidantti. Beetakaroteeni on pitkälti saman kaltainen molekyyli kuin astaksantiini. Väriltään se on enemmän oranssi kuin punainen, joten sen myötä Nutrolin® Sportin väri vaalenee.

Ubikinoni on tärkeä ravintoaine antioksidanttina, mutta myös energiantuotannossa. Koiran elimet, joilla on suuri energiantarve (sydän, maksa, munuaiset ja lihakset) sisältävät eniten ubikinonia. Ubikinoni tuottaa energiaa näille elimille.

Kun tuotteessa on useita eri tavoin vaikuttavia antioksidantteja, niillä on vahva yhdysvaikutus.

Heräsikö kysymyksiä?

ota yhteyttä
Nutrolin Sport_bordercollie