Suomen suosituin ravintoöljyjen sarja uudistuu ja kansainvälistyy

Nutrolin®-omegaöljyt ovat olleet suomalaisten koiran-, kissan- ja hevosenomistajien luottotuotteita jo vuodesta 2007 lähtien. Sarjassa on viisi erilaista tieteeseen perustuvaa rasvahappovalmistetta koirille, kolme hevosille ja kaksi kissoille.

Nutrolin® on laatutietoisten valinta kaikkialla

Ainutlaatuinen ravintoöljyjen sarja kiinnostaa myös maailmalla. Suomen ulkopuolelta ruotsalaiset eläintenomistajat ovat päässeet jo nauttimaan Nutrolin®-tuotteista, mutta nyt on muidenkin vuoro. Nutrolin® lähtee siis maailmalle! Laatutietoisia eurooppalaisasiakkaita palvelee verkkokauppa www.nutrolin.com, ja logistiikasta vastaa nopeista toimituksistaan tunnettu DHL. Lähetykset pakataan matkaan Nutrolin®-meijerillä Saukkolassa.

Koira- ja kissatuotteiden nimet englanniksi

Vaikka suomi hieno kieli onkin, sitä ymmärretään maailmalla huonosti. Nutrolin®-tuotteiden nimet muuttuvat englanninkielisiksi. Pakkaustekstit pysyvät kuitenkin suomen- ja ruotsinkielisinä. Nimien muuttuminen ei vaikuta sisältöön millään tavalla. Tuttujen ja rakastettujen tuotteiden koostumukset pysyvät täysin ennallaan. Entuudestaan tuttu värimaailma auttaa poimimaan tutun tuotteen hyllystä. Avainlippu pysyy kunniapaikalla pakkauksissa, ja rinta rottingilla viemme suomalaista osaamista maailmalle.

Tuttu sarja, uudet nimet

Pennun tärkein rasvahappo on kalaöljyn omega-3 DHA. Sen rooli aivojen, näkökyvyn ja hajuaistin kehittymiselle on merkittävä. Riittävä määrä DHA:ta tiineyden ja imetyksen aikana emon ruoassa ja myöhemmin pennun ravinnossa varmistaa pennun oppimiskyvyn kehittymisen. Tutkimuksissa on myös viitteitä, että kalaöljyn omega-3-rasvahapot saattavat suojata aikuisiän iho-ongelmilta.

Nutrolin® PUPPY & MOM korvaa Nutrolin Pentu -öljyn. Sitä annetaan emolle tiineyden loppuvaiheesta imetyksen päättymiseen ja pennuille 12 kk ikään saakka. PUPPY & MOM on stabiili ja turvallinen: tämä on tärkeää, sillä hapettuneet öljyt ovat haitallisia pennun kasvulle ja kehitykselle.

Tuotteen koostumus pysyy samana, vaikka pullokoot muuttuivat. Uudet pienemmät pullokoot tulevat markkinoille asiakkaiden toiveesta. Samalla muuttui annostus emon annostuksen osalta. Tämä tuo säästöä, sillä siinä päiväkustannus on pienempi.

Pennuille annos on edelleen sama eli 1 ml/3 kg 8 kuukauden ikään asti. Sen jälkeen suositellaan aikuisen koiran annosta 12 kuukauden ikään asti. Tämä suositus perustuu Zicker ym. (2012) tutkimukseen, jossa DHA täydennys jatkui vuoden ikään asti.

Saman tutkimuksen perusteella Nutrolin® PUPPY & MOM -öljyn emojen annosta pienennettiin. Aiemmin sama taho oli tehnyt tutkimusta pentujen DHA-täydennyksestä käyttäen ruuassa annostasoja 0,19 ja 0,55% (Heinemann ym. 2005). Zicker ym. (2012) tutkimuksessa annostasoja laskettiin –  0,1 ja 0,19%, koska aiemmassa tutkimuksessa oli todettu että suurimmasta annoksesta ei saatu lisähyötyä.

Uudet pakkauskoot ovat 150 ml ja 450 ml.

Nutrolin® SKIN & COAT korvaa Nutrolin Iho & turkki® -ravintoöljyn. Se on ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy koirille. Se sisältää runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja turkin hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi Nutrolin® SKIN & COAT sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja (GLA ja SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia, mutta ei lainkaan kalaöljyä. Kehitimme tämän patentoidun ravintoöljyn kaikkien koirien ihon, turkin, kynsien ja anturoiden hyvinvoinnin ylläpitoon.

Vanha tuttu litran pullo pysyy saman kokoisena. Pienemmän pullon uusi koko on 265 ml.

Nutrolin® Senior

Nutrolin® SENIOR korvaa Nutrolin Seniori® -ravintoöljyn. Se tekee veteraaneista virkeämpiä, huoltaa niveliä ja tukee sydänpotilaita. Nutrolin® SENIOR sisältää lääkelaatuista kalaöljyä, E-vitamiinia ja ubikinonia, jonka toinen nimi on Q10. Yhdistelmä vaimentaa ikääntyvän elimistön ns. hiljaista tulehdusta. Poikkeuksellisen monipuolisen omega-3- ja antioksidanttisisältönsä ansiosta Nutrolin® SENIOR on hyvä ravitsemuksellinen tukihoito myös kaikenikäisille sydämen vajaatoiminnasta kärsiville koirille. Tutkimusten mukaan kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, E-vitamiinin ja ubikinonin yhdistelmä tukee sydämen toimintaa (Freeman ym. 1998, Sagols & Priymenko 2011).

Nutrolin® SENIOR sopii mainiosti myös nuoremmille koirille, sillä se tukee aktiivisen koiran elimistöä silloin kun fyysinen aktiivisuus ei ole aivan Nutrolin® SPORT -öljyn käyttäjän luokkaa.

Vanha tuttu litran pullo pysyy saman kokoisena. Pienemmän pullon uusi koko on 265 ml.

Nutrolin® HIP & JOINT korvaa Nutrolin Nivel moniteho® -tuotteen. Nutrolin® HIP & JOINT on markkinoiden ainoa niveltuote, jossa on runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä nivelravinteita. Kalaöljyn ja nivelravinteiden yhdistelmä on vahvempi kuin kumpikaan yksin. Nutrolin® HIP & JOINT antaa tuplasti tehoa. Se vaimentaa nivelten tulehdusta ja kipua, hidastaa nivelrikon etenemistä ja parantaa liikkuvuutta. Sen kaikki raaka-aineet ovat lääkelaatuisia.

Pakkauskoot pysyvät samoina kuin ennenkin eli Nutrolin® HIP & JOINT löytyy 150 ml + 60 tabletin sekä 450 ml + 180 tabletin pakkauksissa.

Nutrolin® SPORT korvaa Nutrolin Sportti® -ravintoöljyn. Se auttaa työ-, urheilu- ja metsästyskoiran elimistöä jaksamaan kovassa rasituksessa. Samalla se auttaa koiraa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen. SPORT on toisin sanoen tärkeä osa paljon liikkuvan koiran huoltopakettia. Nutrolin® SPORT -öljy sisältää runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja astaksantiinia. Ne suojaavat soluja fyysisen suorituksen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä eli hapetusstressiltä, jonka koira aistii kipuna. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) auttavat elimistöä korjaamaan rasituksen aiheuttamia kudosvaurioita nopeuttaen palautumista. E-vitamiini ja astaksantiini ovat yhdessä omega-3-rasvahappojen kanssa tehokas suojapaketti, jonka teho on todistettu rekikoirilla tehdyissä tutkimuksissa.

Pakkauskoko on 500 ml.

Nutrolin® Sport

Kissoille myös – pennusta senioriksi

Nutrolin® KITTEN & ADULT korvaa Nutrolin Kissa® -ravintoöljyn. Se tukee pentujen kehitystä sekä aikuisia alle 7-vuotiaita kissoja antaen niille virkeyttä ja kauneutta. Normalisoi karvanlähtöä ja lisää kiiltoa.

Erittäin laadukas Nutrolin® KITTEN & ADULT huolehtii pennun ja aikuisen kissan välttämättömien rasvahappojen tarpeista. Päiväannoksen (2,5 ml) arakidonihappo- ja DHA-pitoisuus vastaa 100-125 g rasvaista kalaa ja lihaa. Hyvin miedonmakuinen öljy on helppo sekoittaa kissan ateriaan kerran päivässä. Vinkki: totuta kissa uusiin asioihin vähitellen, ja öljyyn tippa kerrallaan.

Pakkauskoko pysyy samana eli 150 ml.

Nutrolin® CAT SENIOR korvaa Nutrolin Kissa Seniori® -ravintoöljyn. Se huolehtii, että yli seitsemänvuotias kissasi saa terveydelleen tärkeimmät rasvahapot ja luonnolliset antioksidantit puhtaassa ja säilyvässä muodossa. Oikeat omegat tukevat vanhenevaa elimistöä, pitävät yllä liikkuvuutta sekä tuovat kiiltoa turkkiin.

Yli 7-vuotias kissa hyötyy merkittävästi etenkin kalaöljyn omega-3 EPA -rasvahapoista, joiden on useissa tutkimuksissa todettu hillitsevän tulehdusreaktioita. Myös nivelrikossa on tulehduksella roolinsa. Öljyseoksen pohjana ovat lääkelaatuiset kalaöljyt, joilla on saatu aikaan ainutlaatuinen omega-3 EPA ja DHA -rasvahappojen 1:2 suhde. Hyvin miedonmakuinen öljy on helppo sekoittaa kissan ateriaan kerran päivässä. Vinkki: totuta kissa uusiin asioihin vähitellen, ja öljyyn tippa kerrallaan

Pakkauskoko pysyy samana eli 150 ml.