Nutrolin® Skin & Coat auttaa pitämään flätti Mozartin karvan kunnossa

kuvakollaasi jossa Nutrolin Skin & Coat pullo ja toisella kuvassa iso musta koira kivellä metsässä

Mari Mamia on kokenut ja pitkänlinjan koiraharrastaja. Hänellä on ollut sileäkarvaisia noutajia eli flättejä jo pitkään. Yksi hänen koiristaan, nyt jo veteraani-ikäinen Mozart, on sairastanut kilpirauhasen vajaatoimintaa useiden vuosien ajan.

Mari kertoi meille kokemuksensa Mozartiin ja Skin & Coat -ravintoöljyyn liittyen.

”Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa ihon kuivumista ja turkin heikkenemistä. Mozartin turkista on useina vuosina (erityisesti kevään karvanlähdön jälkeen) tullut karkea ja ohut Ihon paistaessa kelmeänä turkin läpi. Sanalla sanoen kamala, sairaan näköinen!”

musta iso koira seisoo metsässä kivellä häntä heiluen

Tämän vuoksi Mari päätti kokeilla Skin & Coat -öljyä Mozartille.
”Aloin antamaan koiralle Nutrolin® Skin & Coat (välillä myös Nutrolin® Senior) öljyä. Mozartin turkki on öljyn lisäämisen jälkeen ollut upea! Karvanlähdöstä huolimatta turkki on kiiltävä ja terveen näköinen. Iho ei enää paista turkin läpi”, kertoi Mari tyytyväisenä.

Mari lisäsi vielä lopuksi: ”Mozart saa syödä Skin & Coat öljyä koko loppuelämänsä, niin paljon hyvää se on koiralle tehnyt!”

kuvakollaasi kolmesta kuvasta, joissa keskimmäisessä kuvassa Nutrolin Skin & Coat pullo ja reunoilla olevissa kuvissa iso musta koira ison kiven päällä metsässä

Nutrolin® Skin & Coat on täsmäöljy iholle ja karvalle

Tämä patentoitu kasviöljyseos sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja. Siinä on mukana
runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja turkin hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi Nutrolin® Skin & Coat sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja gamma-linoleenihappoa ja stearidonihappoa. Mukana on myös luonnollista E-vitamiinia, joka tukee rasvahappojen vaikutusta ihossa.

Skin & Coat ei sisällä lainkaan kalaöljyä, joten se sopii mainiosti myös kala-allergisille koirille.

Rasvahappotutkija, dosentti Mikko Griinari on kirjoittanut rasvahappojen merkityksestä ihon hoidossa. Lue artikkeli täältä.

Nutrolin® Skin & Coat vahvistaa ihoa sisäisesti

Tuotteen sisältämät rasvahapot vahvistavat ihon läpäisyestettä. Sen tehtävänä on ylläpitää ihon kosteustasapainoa, mikä edistää

    • ihon normaalia toimintaa
    • ihon uusiutumista
    • pH:n säätelyä

Hyvin toimiva läpäisyeste vähentää myös ihoa ärsyttävien aineiden ja allergeenien vaikutusta ihossa.

Huonosti toimivat läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista, sillä ihon sisäinen kosteus pääsee silloin haihtumaan. Ihon kuivuminen pahentaa erilaisia iho-ongelmia ja vaikeuttaa niiden hoitoa.

Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa haasteita iholle ja karvalle, joita voi helpottaa pitämällä huolen ihon sopivasta kosteustasapainosta tarjoamalla koiralle niitä rasvahappoja, joita erityisesti iho tarvitsee.

Ravitsee ja suojaa ihoa sekä
parantaa turkin laatua

Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon. Tämä öljy sopii kaikenikäisille koirille.

tutustu tuotteeseen