Nutrolin Hevonen -tuotteet ravivalmentaja Kaisa Toivosen käytössä

hieno punaruunikko lämminverinen tamma ravaa raviradalla jalkojaan hienosti nostellen kilpailuvarustuksessaan kuskin istuessa treenikärryillä

Olen käyttänyt erilaisia Nutrolinin tuotteita valmentamillani ravureilla jo useiden vuosien ajan. Suosikkituotteeni on Nutrolin® Hevonen Sportti, jota menestynein valmennettavani, viime syksynä Villinmiehen Tammakilpailun voittanut, Derbyssä kuudenneksi sijoittunut sekä Tammaderbyssä toiseksi sijoittunut käyttää säännöllisesti. Divine on kärsinyt urallaan lihasongelmista ja jäykkyydestä, ja Sportti on auttanut sitä merkittävästi. Divine palasi talvitauolta helmikuussa ja on tehnyt hyviä juoksuja sen jälkeen.

hieno lämminverinen ravuritamma kilpailuvarustuksessa juoksee Vermon raviradalla pääkatsomon edessä

Käytän Nutrolinin tuotteita harjoittelun ja kilpailemisen tukena sekä hevosten terveyttä ylläpitämässä. Loppuvuodesta 2019 tallini hevoset sairastuivat sitkeästi, ja eläinlääkärin suosituksesta annoin tallin kaikille hevosille Nutrolin®Hevonen Sportti -kuurin matala-asteista tulehdusta hillitsemään ja hevosten tervehtymistä nopeuttamaan.

Sportti on varsin maittavaa, vaikka se sisältää kalaöljyjä. Nirsompikin hevonen syö öljyä mash-veteen sekoitettuna.

punaiseen Willimiehen tammakilpailun voittoloimeen puettu lämminverinen ravuri kilpailuvarustuksessaan iloisen valmentajansa ja kuskin välissä
punaruunikko lämminverinen tamma karsinassaan Nutrolin Hevonen Sportti -paketin ollessa tamman edessä avoimen oven puolikkaan päällä

Tallini muista hevosista hyvin menestynyt Quite A Boy käyttää säännöllisesti Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -öljyä. Quite A Boylla on kuiva iho, ja etenkin kesällä se tarvitsee hyvinvointinsa tueksi ihoöljyä, joka auttaa sitä huomattavasti. Ihoöljy on erittäin maittavaa, tuote on hajuton ja ilmeisen neutraali maultaan, ja kaikille ravintolisille hyvin nirso Quite A Boykin syö ihoöljyä hyvällä halulla.

Iho ja karvapeite -öljyä saavat myös tallimme aasit Sumu Sireeni ja Chila. Aasien karvan vaihtuminen tahtoo Suomen oloissa venähtää kesällä turhan pitkäksi, ja ihoöljy edistää niiden hyvinvointia. Aaseillekin ihoöljy maistuu hyvin, tosin niiden kohdalla se ei ole varsinainen uutinen…

Karkeakarvaiset mäyräkoiramme Sulo ja Sisu käyttävät koirien Nutrolin® Skin & Coat -öljyä. Niiden turkit ja tassut kiiltävät ja kiittävät!
Olemme tehneet yhteistyötä Nutrolinin kanssa pidemmän aikaa. Nutrolinin väen kanssa on helppo asioida, sillä he aitoina eläinihmisinä tuntevat eläimet ja niiden tarpeet. Nutrolin-perheessä kohtaavat paitsi hevosurheilun eri muodot myös eri eläinlajit.

punaruunikko lämminverinen tamma haistelee Nutrolin Hevonen Sportti pakettia, joka on kyseisen hevosen karsinan puolikkaan oven päällä
afrikkalaisen kääpiövuohi nuolee Nutrolin Hevonen Iho ja karvapeite -pakettia, joka on tallin betonilattialla ison heinäpaalin edessä

Kirjoitus: Kaisa Toivonen          Kuvat: Anu Leppänen ja Kaisa Toivonen

2 thoughts on “Nutrolin Hevonen -tuotteet ravivalmentaja Kaisa Toivosen käytössä

 1. Susanna Taimi says:

  Hei! Olisin kiinnostunut koittamaan starttihevosille tuotteita. Onko mitää sellaisia diilejä, että saisi edullisemmin tuotteita mainosmielessä tai vast? Meillä on kolme starttihevosta, lv jolla 5000€ ja vajaa 20st, sh r millä 12000€ joka taistelee kesäisin iho ongelmista ja kunkkaritason hevonen.

  • Nutrolin says:

   Hei Susanna,
   Kiitos kommentistasi ja mielenkiinnostasi Nutrolin-tuotteita kohtaan. Katsotaan voitaisiinko asialle tehdä jotain 🙂
   Voisitko lähettää sähköpostia osoitteeseen info@nutrolin.fi? Sieltä varmaan löytyy apua tähän asiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *