Nutrolin Hevonen -tuotteet ravivalmentaja Kaisa Toivosen käytössä

hieno punaruunikko lämminverinen tamma ravaa raviradalla jalkojaan hienosti nostellen kilpailuvarustuksessaan kuskin istuessa treenikärryillä

Olen käyttänyt erilaisia Nutrolinin tuotteita valmentamillani ravureilla jo useiden vuosien ajan. Suosikkituotteeni on Nutrolin® HORSE Sport, jota menestynein valmennettavani, viime syksynä Villinmiehen Tammakilpailun voittanut, Derbyssä kuudenneksi sijoittunut sekä Tammaderbyssä toiseksi sijoittunut käyttää säännöllisesti. Divine on kärsinyt urallaan lihasongelmista ja jäykkyydestä, ja Sportti on auttanut sitä merkittävästi. Divine palasi talvitauolta helmikuussa ja on tehnyt hyviä juoksuja sen jälkeen.

hieno lämminverinen ravuritamma kilpailuvarustuksessa juoksee Vermon raviradalla pääkatsomon edessä

Käytän Nutrolinin tuotteita harjoittelun ja kilpailemisen tukena sekä hevosten terveyttä ylläpitämässä. Loppuvuodesta 2019 tallini hevoset sairastuivat sitkeästi, ja eläinlääkärin suosituksesta annoin tallin kaikille hevosille Nutrolin® HORSE Sport -kuurin matala-asteista tulehdusta hillitsemään ja hevosten tervehtymistä nopeuttamaan.

Sportti on varsin maittavaa, vaikka se sisältää kalaöljyjä. Nirsompikin hevonen syö öljyä mash-veteen sekoitettuna.

punaiseen Willimiehen tammakilpailun voittoloimeen puettu lämminverinen ravuri kilpailuvarustuksessaan iloisen valmentajansa ja kuskin välissä
punaruunikko lämminverinen tamma karsinassaan Nutrolin Hevonen Sportti -paketin ollessa tamman edessä avoimen oven puolikkaan päällä

Tallini muista hevosista hyvin menestynyt Quite A Boy käyttää säännöllisesti Nutrolin® HORSE Skin & Coat -öljyä. Quite A Boylla on kuiva iho, ja etenkin kesällä se tarvitsee hyvinvointinsa tueksi ihoöljyä, joka auttaa sitä huomattavasti. Ihoöljy on erittäin maittavaa, tuote on hajuton ja ilmeisen neutraali maultaan, ja kaikille ravintolisille hyvin nirso Quite A Boykin syö ihoöljyä hyvällä halulla.

Skin & Coat -öljyä saavat myös tallimme aasit Sumu Sireeni ja Chila. Aasien karvan vaihtuminen tahtoo Suomen oloissa venähtää kesällä turhan pitkäksi, ja ihoöljy edistää niiden hyvinvointia. Aaseillekin ihoöljy maistuu hyvin, tosin niiden kohdalla se ei ole varsinainen uutinen…

Karkeakarvaiset mäyräkoiramme Sulo ja Sisu käyttävät koirien Nutrolin® Skin & Coat -öljyä. Niiden turkit ja tassut kiiltävät ja kiittävät!
Olemme tehneet yhteistyötä Nutrolinin kanssa pidemmän aikaa. Nutrolinin väen kanssa on helppo asioida, sillä he aitoina eläinihmisinä tuntevat eläimet ja niiden tarpeet. Nutrolin-perheessä kohtaavat paitsi hevosurheilun eri muodot myös eri eläinlajit.

punaruunikko lämminverinen tamma haistelee Nutrolin Hevonen Sportti pakettia, joka on kyseisen hevosen karsinan puolikkaan oven päällä
afrikkalaisen kääpiövuohi nuolee Nutrolin Hevonen Iho ja karvapeite -pakettia, joka on tallin betonilattialla ison heinäpaalin edessä

Kirjoitus: Kaisa Toivonen          Kuvat: Anu Leppänen ja Kaisa Toivonen