Nutrolin® Skin & Coat -ravintoöljy suojaa metsästyskoirien anturoita ja kynsiä

kuvakollaasi, joista toisessa kolme harmaata norjanhirvikoiraa hihnoissa ja toisessa harmaa norjanhirvikoira koppinsa katolla

Saamme ilahduttavan usein palautetta tyytyväisiltä Nutrolin®-käyttäjiltä, jotka kertovat, miten tuotteista on ollut hyötyä heidän koirilleen. Jokainen kertomus luetaan toimistolla tarkasti ja jokaisesta kertomuksesta ollaan kiitollisia, sillä on aina ilahduttavaa lukea, mitä eläinten omistajat kertovat rakkaista nelijalkaisistaan.

Metsästyskoiria pitkään harrastanut Tiia Ketola otti alkuvuodesta yhteyttä.Hän kertoi, miten oli huomannut selkeän eron koirissaan, kun niillä oli ollut taukoa Nutrolin® Skin & Coat -öljyn käytössä.

Näin Tiia kirjoitti meille:

Meillä on kolme harmaata norjanhirvikoiraa, Pimu 7 v., Pippuri 4 v. ja Papu 1 v. Olemme kaikille syöttäneet pienestä asti Nutrolin®- öljyjä. Moni on sanonut minulle vuosien varrella, että se on ihan turhaa eikä niistä ole mitään hyötyä.

Tuli kevät 2020 ja korona. Öljyt alkoivat loppumaan ja ajattelin, että ei täältä maalta viitsi lähteä kaupoille, ja koska näyttelyitäkään ei ole, niin katsotaan kuinka karva ja tassut koirilla muuttuvat ilman öljyä. Koirien karvanlähdön jälkeen koirille ei tullutkaan niin kiiltävä turkki. Ajattelin sen johtuvan ulkoilmasta ja uuden tarhan alustasta.

harmaa norjanhirvikoira seisoo koppinsa katolla ja haistelee Nutrolin Skin & Coat pulloa

Tuli syksy, ja aloimme treenaamaan sekä viettämään runsaasti aikaa metsässä kovissakin maastoissa. Koirien tassut ei olleet enää niin pehmeät ja kimmoisat mitä aina ennen. Samoin kahden vanhemman kynnet alkoivat lohkeilla ja kummaltakin niitä jopa irtosi muutama. Näin meillä ei ole ikinä ennen käynyt. Aina ennenkin olemme käyneet paljon metsässä ja vielä haastavammissa olosuhteissa kuin syksyllä, eikä milloinkaan ole mitään oiretta koirilla ollut tassuissa. En keksi muuta kuin öljyn syönnin lopettaminen.

kolme hihnassa olevaa harmaata norjanhirvikoiraa seisoo talvisessa metsämaisemassa

Nyt on taas Nutrolin® Skin & Coat -öljy ollut jokapäiväisessä käytössä reilun kuukauden ajan ja eron kyllä huomaa niin turkissa kuin tassuissakin. Enää meillä ei olla ilman öljyä!

kolme harmaata norjanhirvikoiraa syömässä ruokakupeistaan ulkona talvella

Suuret kiitokset Tiialle tästä palautteesta. Nutrolinin väki toivottaa Pimulle, Pippurille ja Papulle hyvää jatkoa sekä hyviä metsäreissuja!