Maarit Raiskio – Nutrolin® tarjoaa ylivoimaiset hyödyt muihin valmistajiin verrattuna

Stall Nysvidjan yrittäjä, kouluratsastaja Maarit Raiskio käyttää Nutrolin® ravintoöljyjä osana sekä tilan hevosten että koirien ruokavaliota. Rasvahappovalmisteilla on ollut useita positiivisia vaikutuksia. 

Stall Nysvidja on 21-paikkainen valmennustalli Lohjan Virkkalassa. Tällä hetkellä hevosia on valmennuksessa yhteensä 16. Valmennettavat ratsastajat ja hevoset ovat eri ikäisiä ja tasoisia. Osa ratsukoista harrastaa, osa kilpailee kansallisella tasolla. Tilan pihapiirissä kirmaa myös kolme Raiskion tanskandogia.

– Olen käyttänyt Nutrolinia sekä koirille että hevosille. Koirille olen käyttänyt iho- ja turkkiöljyä ja hevosille iho- ja karvapeiteöljyä sekä sporttiöljyä. Sporttiöljy on ehdottomasti hevostemme suosikki, Raiskio kertoo.

Nutrolin® Sportti nopeuttaa palautumista

Raiskio kokee, että hänen koiransa ovat saaneet Nutrolin® iho- ja turkkiöljystä enemmän hyötyä kuin mistään muista aiemmin käytetyistä Omega 3 -kalaöljyistä. Hevoset ovat puolestaan hyötyneet erityisen paljon Nutrolin® Hevonen Sportti  -sporttiöljystä.

– Sporttiöljy on nopeuttanut treenistä palautumista. Ihmiset, jotka urheiluhevosia ovat hieroneet, tunsivat muutoksen heti öljyn käytön aloittamisen jälkeen. Palautuminen on ollut heidänkin mielestään selkeästi nopeampaa ja hevosten lihakset pehmeämmät, Raiskio kertoo.

– Sporttiöljy kyllä ylitti odotukseni. Tilatessani sitä ensimmäistä kertaa testiin, kerrottiin sen sisältävän paljon E-vitamiinia ja nopeuttavan palautumista. Tämä todellakin piti paikkansa, Raiskio hymyilee.

Laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset

Tallilla on käytetty myös muita rasvahappovalmisteita, mutta Nutrolin® tuotteet ovat olleet Raiskion omien sanojen mukaisesti ylivoimaisia niin hyödyiltään kuin laadultaan. Yhteistyö Nutrolinin kanssa on toiminut hyvin ja toimitusajat ovat olleet nopeita. Raiskio on tavannut itse suoraan Nutrolinin edustajia ja ollut seuraamassa heidän järjestämiään luentoja.

– Suosittelen Nutrolinia sekä koirille että harraste- ja urheiluhevosille. Valmisteet ovat ehdottomasti hyviä, Raiskio toteaa.

– Tapaamisissa Nutrolinin kanssa on tuntunut siltä, että kaikki ovat vähän niin kuin isoa Nutrolin®-perhettä, Raiskio kuvailee.

Nutrolin_Tanskandoggi
Nutrolin_Tanskandoggi
Nutrolin_Maarit_Raiskio_ja_Zico-8