Kouluratsastaja Sandra Rantasen uusi hevonen ja uudet kuviot

Terveisiä täältä Paraisilta, meille kuuluu ihan hyvää. Ratsastuskuvioihini on tullut vähän muutoksia. Minulla on nyt uusi hevonen San Royal Donell, jolla olisi tarkoitus kilpailla junioriluokkia vielä tällä ja ensi kaudella. Emme ole vielä ehtineet aloittaa kisakautta mutta odotan jo kovasti, että pääsemme kokeilemaan, miten kisatilanteet Donellin kanssa sujuvat.

Donell tuli minulle lokakuussa 2019. Se on vuonna 2009 syntynyt FWB, jonka ostimme suoraan kasvattajalta. Donell on herkkä, mikä näkyy muun muassa siinä, että sillä on kestänyt tavallista kauemmin tutustua uuteen talliin ja meihin. Nyt kuitenkin yhteistyö on alkanut sujua ja Donell yrittää aina parhaansa. Se on todella kiltti.

Monivuotinen kumppanini, Kapu on muuttanut uuteen talliin ja perheeseen. Se opettaa nyt uutta ponityttöä kouluratsastuksen saloihin. Kapun kanssa opin itse todella paljon, ja se tuleekin aina olemaan minulle hyvin rakas. Toivottavasti näen Kapun kisoissa. Mitenhän ne sujuvat, kun kaverukset Donell ja Kapu tapaavat pitkästä aikaa?

Poni vaihtui hevoseen

Olemme treenanneet Donellin kanssa todella paljon koko talven ja kevään. Alku oli vähän hankala, kuten yleensä uuden hevosen kanssa. Siirtyminen ponista hevoseen oli myös aika iso muutos minulle. Omat heikkoudet ratsastuksessa tulivat taas esiin, ja olen hionut taitojani paremmiksi.
Kapun kanssa kaikki alkoi olla jo aika tuttua, ja se tiesi, mitä siltä pyysin. Pikkuhiljaa alkavat nappulat löytyä myös Donellin selästä. Onneksi minulla on ihana valmentaja, joka auttaa ja myös läpiratsastaa Donellin säännöllisesti.

Hetki vapautta

Tällä hetkellä Donellilla on hyvin ansaittu vapaampi jakso. Se saa vähän kävelyliikuntaa ja aikaa miettiä, mitä kaikkea se on talven aikana oppinut. Toivottavasti palikat loksahtavat kohdilleen.
Yhteistyö kengittäjän, hierojan ja sponsorin kanssa jatkuu. Toivon ja uskon, että Donellinkin kanssa saamme homman toimimaan.

Hyvää alkanutta kesää toivottavat

Sandra ja Donell