Juulia Jyläksen lahjakas Courage on rakas kilpakumppani

Juulia Jyläksen esteratsu Courage T Z (i. Calvino Z, e. T.T., ei. Calvin Z) on 12.4.2008 syntynyt tamma. Juulia on tehnyt Couragen kanssa hienoja ratoja kansainvälisellä tasolla viiden tähden kilpailuissa. Courage on Juulian puolison Herman van Triestin kasvatti.

Katso oheiselta, kesällä 2018 kuvatulta videolta, mitä Juulia kertoi tästä hänen rakkaasta kilparatsustaan.

Erinomainen reaktionopeus

Juulia kuvailee Couragea ehkä hänen kaikkein aikojen lahjakkaimmaksi kisakumppanikseen. Hän aloitti tekemään töitä Couragen kanssa sen ollessa viisivuotias. Ennen sitä Courage sai varsan vuonna 2012. Tämä tamma, Z Helsinki TS Z, jatkaa toivottavasti tulevaisuudessa emänsä kavionjäljissä omalla kilpaurallaan.

”Couragen tekee superlahjakkaaksi sen reaktionopeus, ja oma kyky katsoa estettä ja zoomata sinne. Tämä on sellainen harvinainen kumppani, joita ei ole montaa maailmassa”, kuvailee Juulia Couragea.

”Toivon, että saan kokea Couragen kanssa vielä monta hienoa hetkeä tulevina vuosina.”

Nutrolin Hevonen –tuotteet Couragen tukena treeni- ja kisakaudella

Courage kilpailee Juulian kanssa esteratsastuksen huipulla, joten maailmanluokan rasvahappovalmisteet täydentävät hyvin sen ravitsemusta.

Courage liikkuu paljon treeni- ja kisakauden hevonen, joten se saa Nutrolin Hevonen Sportti™ -tuotetta. Matala-asteista tulehdusta hillitsevät omega-3-rasvahapot sekä luonnollinen E-vitamiini auttavat palautumaan treeneistä ja kilpailuista. Ne suojaavat soluja fyysisen suorituksen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Couragella on käytössään myös Nutrolin Hevonen Nivel Duo™. Sen lääkelaatuiset nivelravinteet – glukosamiini, kondroitiini ja MSM – tukevat nivelkudosta ja suojaavat sitä kovassa rasituksessa ennen kuin nivelongelmia ehtii muodostumaan. Tuotteen sisältämän kalaöljyn omega-3-rasvahapot puolestaan tehostavat tätä prosessia hillitsemällä tulehdusta. Nivel Duo™ on täydellinen valmiste aktiivisille hevosille, joiden niveliä halutaan suojata jo etukäteen.