Hof Sosathin huipputammalle Nutrolin® oli ainoa apu

Lady Lordana Aachenissa

Lady Lordana on maailmalla menestynyt, 15-vuotias oldenburgilainen estetamma. Se on kilpaillut huipputasolla Hendrik Sosathin kanssa aina 160-luokkiin saakka, osallistuen muun muassa Hampurin Derbyyn, Nations Cupiin ja World Cupin osakilpailuun. Legendaarinen Aachen on myös tullut ratsukolle tutuksi.

Hieno menestys kätkee kuitenkin varjoonsa hankalat iho-ongelmat, joista tamma kärsi vuosien ajan.

Kun ihon tilanne oli pahimmillaan, ei tammalla voinut ratsastaa ja tällöin kilpailukalenterin suunnittelukin oli mahdotonta. Tamman iho kärsi mystisesti ja kuuden vuoden ajan sitä hoidettiin erilaisin keinoin eläinlääkäreiden pohtiessa mistä ongelmat voisivat johtua. Oireet pahenivat välillä kesäisin ja myös stressi sai Lady Lordanan jouhet tippumaan, joten tilanne oli hyvin ikävä.

yhteistyössä on voimaa

Jo vuosia Powered by Nutrolin® -tiimiin kuuluneen Juulia Jyläksen ori Finishing Touch Wareslage siirtyi Sosathin oriasemalle siitoskäyttöön kilpauran päätyttyä ja orin mukaan oli pakattu sen luottotuotteet Nutrolinin® tuoteperheestä. Juulia tiimeineen kuuli Lady Lordanan tilanteesta ja antoivat testiin Nutrolin® HORSE Skin & Coat -tuotteen. Pakkauksessa on neljä 1000 ml pulloa patentoitua öljyseosta, joka on räätälöity nimenomaan hevosten ihon ja karvapeitteen tarpeisiin. Valmiste sisältää paitsi ainutlaatuisen rasvahappoprofiilin, myös 900 mg luonnollista E-vitamiinia 50 ml päiväannoksessa.

Sosatheilla ihmetys oli suuri, sillä kaikista testatuista tuotteista suomalainen ravintoöljy olikin se, joka toi arvokkaalle tammalle apua!

”Meni vain noin viikko ja tamman karva alkoi kiiltämään. Selvästi havaitsimme myös, että kutina helpotti nopeasti öljyn tultua mukaan päivittäiseksi ravintolisäksi.”

Lady Lordana Verden

Lady Lordana syö päivässä noin 10 kiloa heinää. Aamuisin ja iltaisin tamma saa täysrehua ja kauraa. Päivällä tarjoillaan mashia, jonne on lorautettu 60 millilitran annos Nutrolin® Horse Skin & Coatia. Samaa määrää maailmanluokan tamma on saanut koko ajan.

”Olemme olleet tuotteeseen todella tyytyväisiä ja nyt harkitsemme sen antamista myös parille muulle hevoselle. Sen maittavuus on ollut selvästi hyvä ja havaitsemamme tulokset ovat olleet erinomaisia!”

Jäämme seuraamaan Lady Lordanan ja sen tallikavereiden otteita kisakentillä. Sinäkin voit seurata Hof Sosathin menoa sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Instagram

www.sosath.com

Hof Sosath

Hof Sosath on Saksan suurimpia hevoskasvattajia.
Perheyritys on vahvasti mukana hevoskaupoissa, joten heidän kauttaan myös Suomeen on tullut lukematon määrä urheilu- ja harrastehevosia, unohtamatta laadukkaita jalostusoreja.

Talli sijaitsee Pohjois-Saksassa, lähellä Bremeniä ja Oldenburgin aluetta.

Osta helposti verkkokaupastamme

Ravitsee ja suojaa ihoa sekä parantaa karvapeitteen laatua.
  • Varta vasten ihon hoitoon kehitetty ravintoöljy.
  • Vähentää kuivan ihon oireita, kutinaa ja hilseilyä.
  • Lisää karvapeitteen hyvinvointia ja kiiltoa.
  • Tukee kesäihottuman ja ihotulehdusten hoitoa.
  • Ainutlaatuinen patentoitu koostumus.
  • Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta.
  • Runsaasti luonnollista e-vitamiinia (d-alfa-tokoferoli): 900 mg/ 50 ml.