Jouni Orenius ja Isabella Orenius Emanuelsson

Powered_by_Nutrolin_Orenius Emanuelsson

Jouni ja Isabelle ovat Ruotsin agilityn kärkijoukkoa. Pariskunta kisaa ja treenaa mottonaan ”nopeus, ajoitus, tarkkuus & intohimo”. Jouni, joka on alun perin Suomesta, ja hänen ruotsalainen puolisonsa Isabelle ovat suosittuja valmentajia ympäri maailmaa. He ovat kilpailleet Ruotsin maajoukkueessa useita kertoja.

”Me Orenius-Emanuelssonin perheessä rakastamme Nutrolinia®! Olemme käyttäneet Nutrolin®-tuotteita koirillemme Neelalle, Finnille, Leialle, Premille, Amille ja Monkille (sekä edesmenneille koirillemme) jo lähes vuosikymmenen ajan.

Kun tähtää agilityn MM-mitaleihin, on koirien fysiikasta huolehtiminen kaiken keskiössä. Keskitymme sekä koirien kropan treenaamiseen että aivojumppaan, voimaan ja lepoon. Usein koirat tarvitsevat jotain vielä enemmän: ravitsemuksellista tukea, joka toimii sisältäpäin. Nutrolin®-tuotteet ovat auttaneet koiriamme pysymään terveinä ja vauhdikkaina useiden vuosien ajan, ja tällä tavalla edistäneet merkittävästi menestystämme.

Miksi Nutrolin®?

Nutrolin®-öljyt ovat olleet osa kaikkien koiriemme ruokintaa pennuista aikuisiin ja senioreihin. Kun meillä on pentuja, ne saavat Nutrolin® PUPPY & MOM -öljyä. Tavoitteellisesti kilpailevat aikuiset koiramme saavat Nutrolin® SPORT -öljyä.

Kenties kaikkein vaikuttavimman muutoksen, jonka olemme nähneet Nutrolin®-tuotteiden kanssa, näimme koirassamme Noassa. Kun koira täytti kahdeksan, rupesimme antamaan sille Nutrolin® SENIOR -öljyä. Myöhemmin vaihdoimme sille Nutrolin® HIP & JOINT -valmisteen, jossa on mukana sekä nestemäinen kalaöljy että nivelravinnetabletit. Noalta nimittäin repesivät molemmat nivelsiteet toisesta etujalasta aamukävelyllä sattuneen onnettomuuden seurauksena. Tästä alkoi pitkä leikkaus- ja kuntoutusprosessi. Noa leikattiin kolme kertaa ja lopulta jalalle jouduttiin tekemään luudutusleikkaus. HIP & JOINT oli iso osa koiramme toipumista. Noalla oli välillä kipsi jalassaan kuukausien ajan ja koira käytti enimmäkseen vain kolmea jalkaa, mikä rasittaa niveliä valtavasti. Tästä huolimatta Noan fysiikasta tuli yllättävän hyvä ja se sai vielä monta hyvää vuotta.

Uskomme, että menestyspalapelissä on kyse laadukkaasta harjoittelusta, hyvästä peruskunnosta ja levosta – yksinkertaisesti terveestä ja terveellisestä koiraelämästä. Nutrolin® on iso osa tätä palapeliä, jota emme koskaan halua jättää pois!”

O / E Agilityn Nutrolin®-suosikit