Englanninspringerspanieli Indi on monipuolinen harrastuskoira

Viime kerralla, kun kuulumisiamme oli blogissa, olivat pentumme vasta pieniä. He ovat jo neljännen sukupolven Nutrolin-käyttäjiä, ja heitä näkyy Nutrolin® Puppy & Mom -mainoksissa. Aluksi ei ollut edes tarkoitus pitää pentuja, mutta sitten pentueen pienin ja touhukkain narttupentu alkoi vaikuttaa lupaavalta. Hän sai osuvan nimen Kahdensiskon Ini Mini Miny Mo. Me kutsumme häntä Indiksi.

Varsinainen palkintomagneetti

Indi oli jo pentuna varsin tomera tyttö. Näyttelykehissäkin hänellä on asenne kohdillaan. Hän saavutti jo pentuna muun muassa erikoisnäyttelyn BIS-palkinnon ja juniorina Viron ja Liettuan MVA-tittelit. Jo alle 2-vuotiaana Indi sai muotovalion arvot Valko-Venäjältä, Latviasta ja Liettuasta. Hänelle on myönnetty samoista maista myös CACIBit.

Spanieleiden taipumuskokeen Indi läpäisi ensi yrittämällä. Hän pitää kovasti metsässä touhuamisesta, ja olemme treenailleet mejääkin. Myös dobo, agility ja nosework ovat tulleet tutuiksi. Pentuesuunnitelmiemme muututtua syksyllä 2019 teetimme Indillä pennut juuri, kun se täytti 2 vuotta. Nämäkin pennut saivat heti alusta lähtien Puppy & Mom -öljyä. Se vaikuttaa selvästi pentujen älylliseen kehittymiseen. Pennut ovat hyvin vastaanottavaisia uusille asioille ja oppivat sisäsiisteiksi nopeasti. Pentueessa on 3 urosta ja 3 narttua. Näistä sijoitukseen jäi narttupentu.

Yllätystulokset Virosta

Keväällä Indin palauduttua synnytyksestä näyttelysuunnitelmat peruuntuivat vallitsevan tilanteen takia ja kansainvälisen muotovalionarvoon tarvittavan viimeisen CACIBin metsästys sai odottaa. Vihdoin heinäkuussa tarjoutui mahdollisuus reissaamiseen. Läksimme Viron Pärnuun, jossa oli kaksi kansainvälistä näyttelyä. Odotukset eivät olleet kummoiset, koska matkaan lähti moni muukin kova kilpailija. Indi kuitenkin yllätti meidät täysin. Se oli ensimmäisenä päivänä rotunsa paras ja sai Viron sertin ja CACIBin. Näin ollen siitä tuli tuolla reissulla CIB, CIE, Viron, Baltian ja myös Suomen muotovalio. Varsin kiva saavutus vasta 2,5-vuotiaalta!

Nutrolin-öljyjä koko laumalle

Tulevan syksyn tai talven aikana aiomme teettää Indillä pennut. Sulhaseksi olemme valinneet komean nuorenmiehen Norjasta. Koko laumamme käyttää Nutrolin-tuotteita. Aikuiset saavat päivittäin Nutrolin® Skin & Coat -öljyä, joka edistää narttujen turkkien uusiutumista synnytyksen jälkeen. Se pitää muidenkin turkit ja anturat hyvässä kunnossa. Seniorikoirat saavat kuuriluontoisesti Nutrolin® Senior -öljyä ja Nutrolin® Hip & Joint -tuotetta.

Kiitos Nutrolin-tiimille antoisasta yhteistyöstä! Annamme jatkossakin Nutrolin-pentupaketin sekä tuotteiden hyödyistä kertovat suositukset kaikille, jotka ostavat meiltä pennun. Kasvatinomistajistamme suurin osa käyttää jo nyt säännöllisesti Nutrolin-öljyjä.

Kesäisin terveisin

Johanna ja Katariina Isola Kennel Kahdensiskon kasvattajat