Fotosensitiivinen Goldi sai apua Iho ja karvapeite -öljystä

Goldi on 8-vuotias FWB-ruuna, jonka omistaja Pia Tavenius kertoi meille oman käyttökokemuksensa Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -öljystä.

”Goldilla on fotosensitiivisyyden aiheuttamia iho-ongelmia, joihin otimme Iho- ja karvapeite -öljyn auttamaan ns. ”sisältä päin” ulkoisten pesujen ja rasvausten sekä systemaattisen lääkityksen tueksi”, Pia kertoi.
”Pahimman iho-ongelmakohdan iho on saatu paranemaan, mutta sen lisäksi karva on kasvanut myös takaisin kyseiseen kohtaan. Tätä eivät monet uskoneet tapahtuvaksi – mukaan lukien eläinlääkärimme.”

Erilaisia hoitokombinaatioita

Pia kertoi, että he olivat kokeilleet montaa erilaista ulkoisesti ja sisäisesti vaikuttavaa hoitokeinoa. Hän oli saanut apua hevostutun sosiaaliseen mediaan tekemästä postauksesta, jossa hevosella oli ollut vastaava ongelma. ”Postauksen yhteydessä käydyssä keskustelussa tuli esille paljon sellaisia ”komboja” joita voisi kokeilla tilanteen ratkaisemiseksi. Yritän siis sanoa, että meidän tilanteemme paranemisessa muiden esimerkki ja kokemukset olivat kultaakin arvokkaammat.”

”Ajatuksena on syöttää Nutrolinia ainakin pitkälle syksyyn ja katsoa, voiko sen avulla vastaavat ongelmat välttää tänä vuonna. Teoriani on, että iho on vahvempi ja siitä syystä oireet pysyvät poissa tai puhkeavat lievempinä. UV-suojausta käytämme toki myös silloin, kun UV-arvo on korkea”, kertoi Pia.

”Iloisena sivutuotteena Goldin karva on nyt harjaamattakin niin kiiltävä, että luulisi, että siihen olisi pullollinen Shineä suihkuteltu. Hevonen varsin kirjaimellisesti ”kiiltelee kilpaa auringon kanssa”.

Suuret kiitokset Pialle palautteesta ja hienoista kuvista!

Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -ravintoöljy vahvistaa ihoa sisältäpäin

Tämä ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja. Varsinkin omega-6-rasvahappoihin kuuluvaa linolihappoa tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon. Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Tämä kasviöljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia.

Parantaa ihon kosteustasapainoa

Monen iho-ongelman taustalla voi olla ihon kuivuminen. Kuiva iho on altis yliherkkyysreaktioita aiheuttaville ulkoisille tekijöille. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -kasviöljyseos tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Hyvin toimiva läpäisyeste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja lievittää ihon kuivumisesta johtuvia iho-ongelmia.

Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite

4 thoughts on “Fotosensitiivinen Goldi sai apua Iho ja karvapeite -öljystä

 1. Irja Koskinen says:

  Toimisiko ihmisen atopikon iholle..kyhmykutinaan rupeen..onko kala öljyä..allergia paha..tuoteseloste…k7itos ja mistä saisi…

  • Nutrolin says:

   Hei Irja,
   Kiitos hyvästä kysymyksestä. Iho ja karvapeite -öljy on kasviöljyseos eli siinä ei ole yhtään kalaöljyä mukana. Kaikki Nutrolin-tuotteet ovat valmistettu myös ihmisille sopivista raaka-aineista, mutta Mai-tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ihmisille. Ne sopivat myös atoopikolle, joten käy vilkaisemassa täältä https://northernmai.fi löytyisikö sieltä sinulle sopiva tuote.
   Mukavaa kesää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *