Nutrolin® yhteistyö

Meillä on ollut ilo tehdä sponsoriyhteistyötä mahtavien eläinharrastajien- ja ammattilaisten kanssa jo 15 vuoden ajan. Moni on ollut matkassamme aivan alusta saakka ja vuosien aikana on löytynyt monta uuttakin yhteistyötahoa.

Sponsoroitavamme ovat meille tärkeitä, ja he toimivat myös brändilähettiläinä.

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, luethan jutun sponsoroinnista ensin: Sponsorointi on parhaimmillaan vuosien yhteistyötä

Tällä hetkellä emme ota uusia yksittäisiä sponsoroitavia, ilmoitamme sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeen välityksellä kun avaamme haun seuraavan kerran.

 

Tapahtumasponsoriksi voit kysyä meitä ympäri vuoden. Täytäthän alla olevan lomakkeen vähintään 3 kuukautta ennen tapahtumaa. Mietithän ennakkoon miten käytännössä toteutatte sponsorin näkyvyyden ja mikä on sponsoroinnin arvo.

Huomioithan tapahtumasponsoria hakiessasi, että emme lähde tukemaan tapahtumaa, jolla on jo muita rasvahappovalmistajia taustajoukoissa.

Match Show -näyttelyihin saamme niin runsaasti yhteistyöpyyntöjä, että olemme rajanneet ne pois sponsoroinnistamme harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

Saamme valtavan määrän hakemuksia, joten kannattaa pohtia miksi juuri teidän tapahtumanne olisi meille erityisen hyvä paikka näkyä.

Nutrolin_sharing_the_dream_small text
Powered_by_Nutrolin_Juulia_Jylas_Courage
Powered_by_Nutrolin_Jaana_Heikanen_somali_cat_Konsta

Tällä hetkellä emme ota uusia yksilösponsoroitavia.

Powered_by_Nutrolin_Jaana_Heikanen
Tapahtumasponssaus
Kategoria *

Yhteenlasketut seuraajat
Halutessasi voit liittää hakemukseesi kuvan

Maximum file size: 2MB

Meillä ei ole muita rasvahappovalmistajia yhteistyökumppaneina
Nutrolin_koira_0320
Nutrolin_sponsoring_cat

Tällä hetkellä emme ota uusia yhdistyksiä yhteistyökumppaneiksemme.