agility

JONNA KESKITALO

Olen kokenut agilityharrastaja ja -kilpailija ja nautin tästä vauhdikkaasta lajista paljon. Vuosia sitten aloitin agilityn ystävän innostamana ja parasta tässä fyysisessä lajissa ovat iloinen yhteinen tekeminen koiran kanssa, molemminpuolinen kehittyminen ja onnistumisen kokemukset.

Olemme tehneet yhteistyötä Nutrolinin kanssa vuodesta 2017 saakka. Tällä hetkellä minulla on kolme shetlanninlammaskoiraa, 9-vuotias Kuura, 6-vuotias Hile ja 2-vuotias Zima, jotka saavat Nutrolinia ympäri vuoden ja se on olennainen osa koirieni ruokintaa muiden hyvinvointia tukevien lisäravinteiden lisäksi. Haluan, että koirani pysyvät terveinä ja että palautuminen suoritusten ja pitkien kisamatkojen jälkeen sujuu mahdollisimman hyvin. Kaikki koirani ovat saaneet jo pentuna Nutrolin Puppy&Mom ja nyt käytössämme ovat Nutrolin Hip & Joint, Nutrolin Sport ja Nutrolin Skin&Coat. Koirieni hyvinvointia tukevat myös mm. liikunta, säännölliset huollot sekä treenin ja levon rytmittäminen.

Vuodesta 2016 olemme kilpailleet agilityn maajoukkueessa edustaen Suomea mm. Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa, European Openissa ja maailmanmestaruuskilpailuissa.

Urani mieleen painuvimmat tapahtumat ovat tähän saakka olleet kaksoisvoitto Kuuran ja Hileen kanssa Suomen mestaruuskilpailuissa 2021 ja piirinmestaruuskilpailuissa 2021, Suomen mestaruus Kuuran kanssa ensimmäisissä arvokilpailuissamme 2015, European Open yksilöagilityradan kolmas sija, European Open joukkuehopea 2017 ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen joukkuekulta 2017.

Nutrolin Jonna Keskitalo
Jonna Keskitalo ja sheltit

Seuraa Instagramissa