koiraharrastaja

VILINÄ ESKELINEN

Olen Vilinä Eskelinen, vuonna 1996 syntynyt koiraharrastaja. Perheeseemme on kuulunut samojedinkoiria vuodesta 2014. Meidän samojedinkoirat ovat varmasti monelle tuttuja Instagramista, jossa ne kulkevat käyttäjänimellä @fluffybuttboys.

Alun perin Taavi muutti meille ihan kotikoiraksi ja kaveriksi lenkkipoluille. Kuitenkin näyttelykärpänen puraisi ensimmäisten näyttelyiden jälkeen ja sen jälkeen ollaankin kierretty koirien kanssa näyttelyitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin oikein mukavalla menestyksellä. Yksi hienoimmista näyttelymuistoista on Paavon koko näyttelyn parhaan liikkujan palkinto samojedinkoirien erikoisnäyttelyssä!

Näyttelyiden lisäksi harrastamme koiravaljakkourheilua, joka on meidän koirille (ja omistajalle myös) ihan lempipuuhaa! Toistaiseksi ollaan harrastettu lähinnä omaksi iloksi, mutta kyllä haaveena ja suunnitelmana on vielä päästä kisaurille koirien kanssa.

Harrastamisen lisäksi koirat ovat meillä ihan perheenjäseniä ja parhaita ystäviä. Itselläni koirat kulkevat aina mukana töissä, siellä innokkaina apulaisina auttavat rakennusarkkitehdin työssä. Äitimme mukana koirat ovat saaneet olla paljon mukana myös kouluissa, jossa ne nauttivat kovasti saadessaan oppilailta rapsutuksia.

Nutrolinin tuotteet ovat olleet meillä käytössä jo vuosia. Pennut ovat syöneet Nutrolin® Puppy & Mom:a kasvuajan. Nutrolin® Skin & Coat on meillä kaikilla aikuisilla koirilla aina käytössä tukemassa ihon ja erityisesti turkin kuntoa, kun on runsasturkkiset näyttelykoirat kyseessä.

Paavolla on lonkkavikaisena käytössä Nutrolin Hip & Joint ja hyvin näyttää vieläkin pötkivän menemään lonkillaan. Nutrolin Sport on käytössä Taaville ja Iitalle suojaamaan treenin rasitukselta ja tukemassa palautumista. Taavilla on käytössä myös Nutrolin Senior, mutta eipä tuolla herralla näytä vielä ikä painavan ollenkaan, nuoriso jää kyllä jälkeen Taavin perässä touhutessa.

Nutrolinin tuotteista on ollut meillä pelkästään hyviä kokemuksia ja siksi ne ovatkin olleet käytössä jo pitkään.

valkoinen koira ja nutrolin
valkoinen koira

Vilinä Eskelinen ja samojedit

Vilinän koirien elämää voit seurata Instagramissa

nainen ja valkoiset koirat