< Powered by Nutrolin®

TUULIA & TIMO LIUHTO

Tuulia ja Timo Liuhto ovat arvostettuja ja kokeneita agilityn ammattilaisia. He ovat kisanneet jo vuosien ajan kansainvälisillä ja kotimaisilla areenoilla niittäen mainetta ja kunniaa.

 

Tuulia ja Timo Liuhto ovat agilityammattilaisia, joiden työnkuvana on agilitykouluttaminen ja koiraurheiluhalliyrittäjyys Turun seudulla ja Espoossa.

Kilpailemme myös itse koiriemme kanssa agilityssa kv-tasolla, saavutuksina mm. agilityn MM-kisojen yksilöhopeaa sekä joukkuehopeaa ja -pronssia, Pohjoismaiden mestaruuksien yksilöhopeaa sekä -pronssia ja joukkuekultaa sekä lukuisia SM-mitaleja.

Olemme kouluttaneet agilitya ympäri maailmaa mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Espanjassa, Italiassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä , Ruotsissa ja Argentiinassa.

Kasvatamme myös bordercollieta harrastuskäyttöön kennelnimellä Promillen. Koirat ja agility ovat meidän elämäntapamme ja se onkin parasta, että saa tehdä työkseen sitä mitä eniten rakastaa. Laumaamme kuuluu tällä hetkellä 12 bordercollieta vauvasta vaariin, joten käytämme Nutrolin-tuotteita monipuolisesti kaikenikäisille koirillemme.

Kisakoirat saavat Sporttia sekä Hip&Joint-tuotteita, pennut ja kantavat nartut nauttivat Mom & Puppya ja eläkeläiset Hip&Joint ja Senior-öljyjä. Olemme onnekkaita saadessamme käyttöömme parhaat ravintolisät kaikenikäisille koirillemme.