< Powered by Nutrolin®

TUULIA & TIMO LIUHTO

Tuulia ja Timo Liuhto ovat arvostettuja ja kokeneita agilityn ammattilaisia. He ovat kisanneet jo vuosien ajan Suomen huipulla usean eri koiran kanssa ja saavuttaneet yhdessä mm. useita SM-mitaleja samassa joukkueessa. Molemmat ovat tuttu näky myös kansainvälisillä kisaradoilla eri arvokisoissa, sillä he ovat edustaneet Suomea maajoukkueessa useina vuosina agilityn MM- ja  European Open-kilpailuissa.

Vuonna 2011 Tuulia voitti yksilöhopeaa MM-kilpailuissa oman kasvattinsa Punssin kanssa. Vuonna 2015 Timo ohjasi saman koiran maajoukkueeseen voittaen mm. Pohjoismaiden mestaruuskisoissa joukkuekultaa ja yksilöpronssia. Toisen kasvattinsa Pirtun kanssa Tuulian saavutuksia ovat mm. MM-joukkuehopea ja -pronssi, Pohjoismaiden mestaruushopea sekä Suomen mestaruuskulta 2018.

Tuulia ja Timo ovat jo pitkään kasvattaneet pienimuotoisesti bordercollieita nimellä Promillen. Kasvattien joukossa on useita erinomaisesti menestyneitä agilitykoiria. Heidän tavoitteensa jalostuksessa ovat terveet ja käyttöominaisuuksiltaan hyvät harrastuskoirat, jotka silti ovat myös helppoja ihmisen parhaita ystäviä arkielämässä.

Kisaamisen lisäksi Tuulia ja Timo auttavat työkseen muita agilitykilpailijoita nousemaan seuraavalle tasolle agilityharrastuksessaan. Tuulia ja Timo ovat suomalaisen OneMind Dogs -koulutusmetodin kantavia voimia, ja heidän valmentamisensa perustuu koiran luonnollisen käyttäytymisen hyödyntämiseen koiraa koulutettaessa. Koiran näkökulman ymmärtäminen tekee kouluttamisesta palkitsevaa niin ohjaajalle kuin koiralle, jolloin oppiminen on tehokasta ja myös turvallista ilman suuria toistomääriä. He kouluttavat Suomen lisäksi usein myös ulkomailla, ja varsinkin USA on tullut heille tutuksi viime vuosien aikana.

Maailmanluokan agilitykoirat tarvitsevat parhaat mahdolliset rasvahappovalmisteet, ja Nutrolin® on ollut Tuulian ja Timon luottobrändi jo pitkään. Heidän koiransa käyttävät eri Nutrolin®-tuotteita riippuen koirien elinkaaren vaiheesta. Myös kilpa- ja lepokaudet vaikuttavat tuotevalintaan. Tuulian ja Timon koirilla on käytössään varsinkin Nutrolin® SPORT, Nutrolin® SENIOR ja Nutrolin® HIP & JOINT. Nämä tuotteet nopeuttavat urheilukoirien lihasten palautumista, auttavat ikääntynyttä koiraa sekä tukevat niveliä ennen kuin nivelongelmia ehtii ilmestyä.