TUTUSTU POWERED BY 
NUTROLIN®-JOUKKOON

Haaveista tavoitteita, ja tavoitteista kovan työn kautta tuloksia. Kun harrastus muuttuu tavoitteelliseksi, rinnalla kulkevat tukijoukot tulevat entistä tärkeämmiksi. Nutrolin® on monessa lajissa mukana, varmistamassa että eläin pystyy aina olemaan paras versio itsestään. Tällä sivulla kerromme yhteistyökumppaneistamme, heidän unelmistaan ja elämänsä eläimistä.

Powered by Nutrolin_Juulia_Jylas_Courage

Esteratsastaja Juulia Jyläs luottaa Nutrolin®-tuotteisiin

Juulia Jyläs on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä esteratsastajista. Hän on asunut lähes 25 vuotta Hollannissa, jossa hän yhdessä puolisonsa Herman van Triestin kanssa pyörittää Stal van Triest valmennus- ja myyntitallia.

Lue lisää Juulia Jyläksestä
Powered_by_Nutrolin_Inas_fashion_greyhound

Ina Koulermou kasvattaa upeita greyhoundeja Saksassa 

Ina’s Fashion -nimellä näyttelylinjaisia greyhoundeja kasvattava Ina on tunnettu rakkaudesta rotuun, kasvatustyöhön ja näyttelyihin. Hänen kotikennelinsä kasvatit niittävät menestystä kaikkialla maailmassa, ja näyttelyt Cruftsista Westminsteriin ovat Inalle tuttuja. Menestys ei ole tullut sattumalta, vaan määrätietoisen työn ja lapsuudenkodista saadun mallin myötä. Inan isä kasvatti pointtereita ja ajavia koiria.

LUE LISÄÄ INA'S FASHION GREYHOUNDEISTA
Tuulia_ja_Timo_Liuhto

Tuulia ja Timo Liuhto agilityn huipulla

Tuulia ja Timo Liuhto ovat arvostettuja ja kokeneita agilityn ammattilaisia. He ovat kisanneet jo vuosien ajan Suomen huipulla usean eri koiran kanssa ja saavuttaneet yhdessä mm. useita SM-mitaleja samassa joukkueessa. Molemmat ovat tuttu näky myös kansainvälisillä kisaradoilla eri arvokisoissa, sillä he ovat edustaneet Suomea maajoukkueessa useina vuosina agilityn MM- ja  European Open-kilpailuissa.

LUE LISÄÄ TUULIA JA TIMO LIUHDOSTA
Powered_by_Nutrolin_Jaana_Heikanen

Kissakasvattaja Jaana Heikasen kotona kissat ja pokaalit kiiltävät kilpaa

Jaana Heikanen on yksi menestyneimpiä kissakasvattajia Suomessa. Olemme onnellisia että hän on ollut osa Nutrolin®-perhettä jo kissatuotteidemme testausvaiheesta alkaen.

LUE LISÄÄ Jaana Heikasesta
agilityurheilija_Sari_Vahaniitty

Sari Vähäniitty on pidetty kouluttaja ja taitava agilityurheilija

Sari Vähäniitty on kokenut ja osaava agilityharrastaja ja -kilpailija. Hänellä on lukuisia mitalisijoja SM-kilpailuista ja hän on edustanut Suomea useita kertoja maajoukkuetasolla.

LUE LISÄÄ Sari Vähäniitystä