TUTUSTU POWERED BY
NUTROLIN®-JOUKKOON

Haaveista tavoitteita, ja tavoitteista kovan työn kautta tuloksia. Kun harrastus muuttuu tavoitteelliseksi, rinnalla kulkevat tukijoukot tulevat entistä tärkeämmiksi. Nutrolin® on monessa lajissa mukana, varmistamassa että eläin pystyy aina olemaan paras versio itsestään. Tällä sivulla kerromme brändilähettiläistämme, heidän unelmistaan ja elämänsä eläimistä.

JUulia jyläs – esteratsastus

Juulia Jyläs on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä esteratsastajista. Hän on asunut lähes 25 vuotta Hollannissa, jossa hän yhdessä puolisonsa Herman van Triestin kanssa pyörittää Stal van Triest valmennus- ja myyntitallia.

Juulian uralle on mahtunut osallistumisia MM- ja EM-kilpailuihin, MC-osakilpailuedustukset ja Nations Cup-joukkueessa ratsastaminen.

LUE LISÄÄ JUULIASTA
Powered_by_Nutrolin_Inas_fashion_greyhound
INA KOULERMOU – GREYHOUND KASVATTAJA

Ina’s Fashion -nimellä näyttelylinjaisia greyhoundeja kasvattava Ina on tunnettu rakkaudesta rotuun, kasvatustyöhön ja näyttelyihin. Hänen kotikennelinsä kasvatit niittävät menestystä kaikkialla maailmassa, ja näyttelyt Cruftsista Westminsteriin ovat Inalle tuttuja. Menestys ei ole tullut sattumalta, vaan määrätietoisen työn ja lapsuudenkodista saadun mallin myötä. Inan isä kasvatti pointtereita ja ajavia koiria.

LUE LISÄÄ INA'S FASHION GREYHOUNDEISTA
SONIa delatte – agility

Sonia ja ovat niittäneet menneinä vuosina mainetta ja kunniaa agilityssä. Polte kilpailemiseen on edelleen vuosien jälkeen niin kova, että uusi pentu saapui lauman jatkoksi, kun muut koirat ovat vaihtaneet kovan kilpaurheilun kevennettyyn harrastamiseen. Sonia on kilpaillut kotimaan huipulla ja kansainvälisillä areenoilla ja Nutrolin® on pitänyt koirat liikkeessä aina pennusta eläköityneisiin kilpakoiriin.

LUE LISÄÄ SONIASTA
Powered_by_Nutrolin_Jaana_Heikanen
Jaana Heikanen – kissakasvattaja

Jaana Heikanen on yksi menestyneimpiä kissakasvattajia Suomessa. Olemme onnellisia että hän on ollut osa Nutrolin®-perhettä jo kissatuotteidemme testausvaiheesta alkaen.

LUE LISÄÄ Jaana Heikasesta
Elena Merivirta – esteratsastaja

Elena Merivirta on esteratsastaja ja hevosalan yrittäjä Salosta. Hänen hevosensa ovat käyttäneet Nutrolin® -tuotteita jo vuosia hyvin tuloksin. Myös tallin asiakkaiden hevosten päiväannoksiin lorahtaa jo lähes jokaisella kotimaista öljyä.

Elenalla on tällä hetkellä 5 hevosta kilpailtavanaan. Astro on kokenein konkari ja nuorimmat hevoset ovat vasta ratsujen alkeinkurssilla.

nainen ja valkoiset koirat
VILINÄ ESKELINEN – KOIRAHARRASTAJA

Vilinällä on kotona kolme samojediä, joiden kanssa hän harrastaa näyttelyitä ja omaksi ilokseen valjakkourheilua – haaveena siintää myös kisat lajin parissa.

Koirien arkipäivät täyttyvät harrastamisen lisäksi rakennusarkkitehdin assistenttina toimimisesta ja käyvät koirat myös koulussa ilahduttamassa oppilaita.

Lue lisää Vilinän laumasta

OONA YLIPURANEN – ASKELLAJIRATSASTUS

Oona on eläinalan ammattilainen, sillä hänen työpäivänsä täyttyvät hierottavista koirista ja hevosista. Tällä hetkellä arkeen mahtuu myös matkustelua, sillä Oona opiskelee Saksassa hevososteopatiaa The Vluggen Instituutissa.

Vapaa-ajasta pitävät huolen islanninhevoset, joiden kanssa Oona treenaa tavoitteellisesti Suomen huipulla.

jonna ja shetlanninlammaskoirat
Jonna Keskitalo – agility

Jonna ja Kuura ovat tuoreita SM-hopeamitalisteja. Jonna on kilpaillut koiriensa kanssa vuosia kotimaan huipulla, kuuluen myös maajoukkueen vakiokalustoon. Kotiin on tuotu mitaleja niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenkin jäsenenä. Kilpailukokemusta on kertynyt myös MM-tasolta!
Jonnan koiralauman ruokavalioon kuuluu Nutrolin® olennaisena osana ympäri vuoden.

LUE LISÄÄ JONNASTA

Seuraa myös heitä

Marita Yli-Huhtala

brasilianterrieri rannalla

Tyson – brasilianterrieri

Guess-malinois

Mustamaski – malinois

Mari Vidgren

sheltit ja arppa

Arppa Kuparinen – agilityn monitoimimies

Pekka Niemi – koirahiihto