TUTUSTU POWERED BY
NUTROLIN®-JOUKKOON

Haaveista tavoitteita, ja tavoitteista kovan työn kautta tuloksia. Kun harrastus muuttuu tavoitteelliseksi, rinnalla kulkevat tukijoukot tulevat entistä tärkeämmiksi. Nutrolin® on monessa lajissa mukana, varmistamassa että eläin pystyy aina olemaan paras versio itsestään. Tällä sivulla kerromme yhteistyökumppaneistamme, heidän unelmistaan ja elämänsä eläimistä.

JUulia jyläs – esteraratsastus

Juulia Jyläs on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä esteratsastajista. Hän on asunut lähes 25 vuotta Hollannissa, jossa hän yhdessä puolisonsa Herman van Triestin kanssa pyörittää Stal van Triest valmennus- ja myyntitallia.

Juulian uralle on mahtunut osallistumisia MM- ja EM-kilpailuihin, MC-osakilpailuedustukset ja Nations Cup-joukkueessa ratsastaminen.

LUE LISÄÄ JUULIASTA
Powered_by_Nutrolin_Inas_fashion_greyhound
INA KOULERMOU – GREYHOUND KASVATTAJA

Ina’s Fashion -nimellä näyttelylinjaisia greyhoundeja kasvattava Ina on tunnettu rakkaudesta rotuun, kasvatustyöhön ja näyttelyihin. Hänen kotikennelinsä kasvatit niittävät menestystä kaikkialla maailmassa, ja näyttelyt Cruftsista Westminsteriin ovat Inalle tuttuja. Menestys ei ole tullut sattumalta, vaan määrätietoisen työn ja lapsuudenkodista saadun mallin myötä. Inan isä kasvatti pointtereita ja ajavia koiria.

LUE LISÄÄ INA'S FASHION GREYHOUNDEISTA
SONIa delatte – agility

Sonia ja ovat niittäneet menneinä vuosina mainetta ja kunniaa agilityssä. Polte kilpailemiseen on edelleen vuosien jälkeen niin kova, että uusi pentu saapui lauman jatkoksi, kun muut koirat ovat vaihtaneet kovan kilpaurheilun kevennettyyn harrastamiseen. Sonia on kilpaillut kotimaan huipulla ja kansainvälisillä areenoilla ja Nutrolin® on pitänyt koirat liikkeessä aina pennusta eläköityneisiin kilpakoiriin.

LUE LISÄÄ SONIASTA
jonna ja shetlanninlammaskoirat
Jonna Keskitalo – agility

Jonna ja Kuura ovat tuoreita SM-hopeamitalisteja. Jonna on kilpaillut koiriensa kanssa vuosia kotimaan huipulla, kuuluen myös maajoukkueen vakiokalustoon. Kotiin on tuotu mitaleja niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenkin jäsenenä. Kilpailukokemusta on kertynyt myös MM-tasolta!
Jonnan koiralauman ruokavalioon kuuluu Nutrolin® olennaisena osana ympäri vuoden.

LUE LISÄÄ JONNASTA
Tuulia_ja_Timo_Liuhto
TUULIA & TIMO LIUHTO – AGILITY

Tuulia ja Timo Liuhto ovat arvostettuja ja kokeneita agilityn ammattilaisia. He ovat kisanneet jo vuosien ajan Suomen huipulla usean eri koiran kanssa ja saavuttaneet yhdessä mm. useita SM-mitaleja samassa joukkueessa. Molemmat ovat tuttu näky myös kansainvälisillä kisaradoilla eri arvokisoissa, sillä he ovat edustaneet Suomea maajoukkueessa useina vuosina agilityn MM- ja  European Open-kilpailuissa.

LUE LISÄÄ TUULIA JA TIMO LIUHDOSTA
Powered_by_Nutrolin_Jaana_Heikanen

Jaana Heikanen – kissakasvattaja

Jaana Heikanen on yksi menestyneimpiä kissakasvattajia Suomessa. Olemme onnellisia että hän on ollut osa Nutrolin®-perhettä jo kissatuotteidemme testausvaiheesta alkaen.

LUE LISÄÄ Jaana Heikasesta
TEAM LAIHO EVENTING – KENTTÄRATSASTUS

Team Laiho Eventing on sisarustrio, joka kilpailee kenttäratsastuksessa kansainvälisellä tasolla, tähtäimenä arvokilpailut. Hevoset saavat elää laumassa ja hevoset rakennetaan suunnitelmallisesti kohti tulevaisuutta.

Tutustu kolmikkoon ja hyppää seuraamaan heidän menoaan!

LUE LISÄÄ sisarustriosta
ARPPA KUPARINEN – AGILITY

Arppa Kuparinen on agilityn monitoimimies, jolla löytyy taustaa niin kilpailijana kuin valmentajanakin. Vaikka omat kilpailulliset tavoitteet ovatkin nyt toisijaisia, treenaa Arppa silti ahkerasti ja sydän sykkii täysillä kaikkeen lajiin liittyvälle.

LUE LISÄÄ Arpasta ja hänen laumastaan
VILINÄ ESKELINEN – KOIRAHARRASTAJA

Vilinällä on kotona kolme samojediä, joiden kanssa hän harrastaa näyttelyitä ja omaksi ilokseen valjakkourheilua – haaveena siintää myös kisat lajin parissa.

Koirien arkipäivät täyttyvät harrastamisen lisäksi rakennusarkkitehdin assistenttina toimimisesta ja käyvät koirat myös koulussa ilahduttamassa oppilaita.

Lue lisää Vilinän laumasta