< Powered by Nutrolin®

ESTERATSASTAJA 
Juulia Jyläs

Juulia Jyläs on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä esteratsastajista. Hän on asunut lähes 25 vuotta Hollannissa, jossa hän yhdessä puolisonsa Herman van Triestin kanssa pyörittää Stal van Triest valmennus- ja myyntitallia. Juulia on ratsastusuransa alusta lähtien tehnyt määrätietoisesti paljon töitä sekä kilpaillut runsaasti erilaisilla hevosilla tavoitteena päästä maailman huipulle.

Kilpauransa alussa Juulia kilpaili Suomessa menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa, jossa hän voitti mm. junioreiden ja nuorten Suomen Mestaruuden. Esteratsastuksessa hän on saavuttanut useita voittoja ja sijoituksia isoissa kilpailuissa vuosien aikana. Juulia on useina vuosina voittanut sekä saanut hyviä sijoituksia eri ikäisillä hevosilla nuorten hevosten Hollannin mestaruuskilpailuissa. Hän on myös kilpaillut Suomen Nations Cup sekä maajoukkueessa usean vuoden ajan.

Kaudella 2016-2017 Juulia sijoittui kahdesti maailman cupin pisteille hevosellaan Finishing Touch Wareslage. Göteborgin EM-kilpailujen yhteydessä järjestetyssä GP-luokassa hän sijoittui neljänneksi hevosella Courage T Z, joka on heidän tallinsa oma kasvatti. Lokakuussa 2017 Oslon viiden tähden GP-kilpailussa Juulia ja Courage sijoittuvat toiselle sijalle.

Juulia lähti ennakkoluulottomasti testaamaan Nutrolin Hevonen™ –tuotteita syksyllä 2017. Hän huomasi tuotteiden toimivuuden ja koska hevosten yleinen hyvinvointi on hänelle tärkeää, Nutrolin Hevonen™ -tuotteet jäivät hänen hevostensa ruokavalioon. Me Nutrolinilla olemme onnellisia ja otettuja siitä, että Juulia luottaa Nutrolin Hevonen™ -tuotteisiin. Nutrolin® on nyt mukana auttamassa Juulian huippuratsuja antamaan parhaansa kisasta toiseen ja Juuliaa saavuttamaan tavoitteensa maailman kärkiratsastajien joukossa.