Nutrolin® Senior ja Nutrolin® Sport saivat uutta potkua

Nutrolin® Senior ja Nutrolin® Sport saivat uutta potkua

Joskus pakon edessä syntyy timantteja. Kun saimme tiedon, että lupa käyttää Q10:ä eli ubikinonia eläinten rehuissa ja täydennysrehuissa (suomeksi ravintolisissä) päättyy koko EU:ssa, iski harmitus. Q10:ä saa edelleen käyttää ihmisten ravintovalmisteissa, mutta koska raaka-ainevalmistajat eivät ole hakeneet sille myyntiluvan jatkoa eläintuotteissa, se poistui listalta. Luultavasti Q10:ä on ostettu vain vähän eläinten ravintolisiin, ja myyntilupaprosessit ovat puolestaan hintavia.

Tuotekehityksestämme vastaava tohtori Mikko Griinari kävi läpi uusimpia tutkimuksia ja pähkäili asiaa aikansa. Tutkijan huoneesta kuului aikansa huokailuja, ja tiimimme ehti jo huolestua. Sitten eräänä talvipäivänä hän kertoi, että nyt on aivan timanttiset uudet koostumukset Nutrolin® Senioriin ja Nutrolin® Sporttiin.

Ylpeinä esittelemme uutuudet

Nutrolin® SENIOR

Uusi koostumus tukee entistä paremmin ikääntyvän koiran tarpeita:

 • Korkeampi omega-3 DHA-pitoisuus
 • EPA-pitoisuus pysyy myös ennallaan eli korkeana
 • Lisätty D-vitamiinia
 • Lisätty lesitiiniä

Miksi juuri nämä ravintoaineet?

 • Omega-3 DHA tukee vanhan koiran aivojen ja silmien toimintaa (ja EPA suojaa elimistöä ikääntymisen mukanaan tuomilta vaivoilta).
 • D-vitamiini tukee immuunijärjestelmän toimintaa. Lisäksi se pitää yllä hampaiden ja luuston hyvinvointia sekä lihasten toimintaa. Teollisiin koiranruokiin lisätään D-vitamiinia, mutta herkkä vitamiini säilyy rehussa huonosti ja häviää säilytyksen aikana. Öljyssä D-vitamiini säilyy hyvin. Olemme lisänneet sitä seniorien öljyyn määrän, joka varmistaa päivittäisen D-vitamiinin saannin.
 • Lesitiini sisältää runsaasti fosfokoliinia. Se tukee ruoansulatuskanavan hyvinvointia ja toimintaa. Fosfokoliinia sisältävä ravintoöljy sekoittuu paremmin mahalaukun ruokasulaan. Fosfokoliini pilkkoo öljyn pieniksi rasvapallosiksi (ns. self emulsifiying oil technology). Tämän ansiosta öljy sopii myös närästävälle koiralle paremmin kuin tavalliset öljyt. Monet seniorikoirat ovat herkkävatsaisia, joten tämä on niille todella iloinen uutinen.
Anna ja bordercollie Tino

Nutrolin® SPORT

 Urheilukoirien tehoöljy saa krilliöljyterästyksen

Jatkossa Nutrolin® SPORT sisältää Q10:n ja beetakaroteenin sijaan krilliöljyä, joka on monipuolinen ravintoaineiden tehopakkaus urheilijoille. Tuotteen pohjana säilyy erittäin puhdas kalaöljy, jossa on runsaasti omega-3 EPA:a ja DHA:ta.

Krilliöljyllä on ylivoimaisia etuja urheilukoirille:

 • Krilliöljyn omega-3-rasvahapot ovat fosfolipidimuodossa.
 • Rekikoirilla tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että fosfolipidit ovat tehokkain omega-3-rasvahappojen muoto.
 • Krilliöljy sisältää vahvinta luonnollista antioksidanttia, astaksantiinia.
 • Nutrolin® SPORT sisältää myös runsaasti luonnollista E-vitamiinia, joka tukee elimistöä fyysisen rasituksen aikana.
 • Omega-3-rasvahappojen ja antioksidanttien yhteisvaikutus suojaa koiran tuki- ja liikuntaelimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa koiraa jaksamaan paremmin suorituksesta toiseen.
Nutrolin® Sport ja agilitykoira