Meillä on ikävä teitä ja Messarin hulinaa

Nutrolin_Koiramessut

Voi pojat, miten meitä jännitti joulukuisena aamuna vuonna 2007. Nutrolinin ensiesittely oli Voittaja-näyttelyssä pikkuruisella osastolla, jonka vuokraan olimme juuri ja juuri saaneet rahat kasaan.

Kokonainen tuoteperhe oli vasta suunnitelman asteella, ja käsissämme oli yksi ainoa tuote, nykyinen Nutrolin® Skin & Coat. Vuonna 2007 nimi oli Nutrolin® Ravintoöljy.

Osasto oli niin pieni, että tiskin taakse mahtui vain yksi meistä. Kolmestaan Jennin ja Petruksen kanssa hyörimme arvontalappujen ja esitteiden kanssa osastolla, ystäväpariskunta apunamme. Perustajatiimimme neljäs jäsen, Mikko, oli Brysselissä työmatkalla. Hänen tuotekehitystyönsä tulos oli suoriin riveihin asetelluissa pulloissa, jotka halusivat päästä koirakoteihin pitkin Suomea. Ihmisten kiinnostus ja tsemppaukset olivat niin ihania, että emme lannistuneet edes siitä, kun paikalle lampsi ärtynyt pukumies: ”Keitä te oikein olette? Ettekö tiedä, että nämä markkinat on jo jaettu?” Olimme tallanneet jonkun ison tassuille.

Nutrolin_agilitymm08
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_tiimi 2011
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut

Jouluinen kohtaamispaikka, Koiramessut

Tänä vuonna tuntuu melkein siltä kuin joulu olisi peruutettu, kun Koiramessut on siirretty ensi kevääseen (hyvästä syystä toki). Vuodesta 2007 lähtien olemme tavanneet teitä Messarissa, koirien kanssa tai ilman. Voittaja-näyttely on ollut koko Nutrolin®-tiimille vuoden kohokohta, koiraihmisten kuhiseva kohtaamispaikka. Osastollamme (vuosi vuodelta isommalla), vihreiden jätti-ilmapallojen alla, olemme tavanneet ja jutelleet koiraihmisten kanssa. Olemme saaneet teiltä arvokasta palautetta ja kuulleet kertomuksia siitä, miten Nutrolin® on elämässänne mukana. Nämä ovat kullanarvoisia kohtaamisia, jotka ovat ohjanneet kaikkea tekemistämme.

Nutrolin_koiramessut
Nutrolin_koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_beagle

Tavataan somessa

Koska emme voi tavata tänä vuonna kasvokkain, kohdataan Facebookissa ja Instagramissa. Ei se sama asia ole, mutta hauskaa on somessakin seurata lemmikkiväen menoa. Ja kun voimme taas turvallisesti tavata toisiamme, nähdään Messarissa!

Pysykää terveenä, viettäkää rauhallinen ja tunnelmallinen joulu, ja nauttikaa nelijalkaisten perheenjäsentenne seurasta <3

Lämpimin terveisin

Anna-Liisa Lundell
ja koko Nutrolin®-tiimi
Mikko, Petrus, Jenni, Anna, Sari, Saija, Mira, Sarianne ja Satu

Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut
Nutrolin_Koiramessut