Nutrolin® Hip & Joint auttaa saksanpaimenkoira Diegoa liikkumaan kevyemmin

Saksanpaimenkoira Diego on yksi Nutrolinin toimistokoirista. Se on alkuvuodesta 2011 syntynyt uros, jolla on monipuolinen harrastustausta. Diego on omistajansa Saijan kanssa käynyt vaeltamassa mm. Norjassa, Lapissa ja muualla Suomessa. Nuorena Diego harrasti myös pk-hakua. Talvisin Diegon lempipuuhaa on ollut vetää rekeä koirakaverin seurana.

Pitkät vaellukset, samoin kuin haku ja valjakkourheilu, ovat viime vuosina jääneet pois Diegon harrastuslistalta. Lihaksikas koira ulkoilee kuitenkin edelleen paljon vapaasti metsässä ja pääsee mukaan päiväretkille. Toisinaan Diegon päiväohjelmaan kuuluvat hihnalenkit hiekkateillä.

Saksanpaimenkoiran eläinkavereina elää kissa, kaksi valkoistapaimenkoiraa sekä ulkorakennuksessa kanoja ja kukko.

Nutrolin® Hip & Joint vähentää nivelten jäykkyyttä

Diegolla on takanaan paljon kilometrejä, jotka näkyvät jo sen nivelissä. Tämän vuoksi koira saa päivittäin Nutrolin® Hip & Joint -valmistetta, joka tukee sen niveliä ja auttaa liikkumaan vaivattomammin ja vauhdikkaammin. ”Diegosta näkee selvästi, miten hyvin Hip & Joint toimii. Koira on kaikin puolin vetreämpi. Se ei myöskään ole enää kankea aamuisin eikä pitkän paikallamakuun jälkeen”, Saija kuvailee.

Myös tuotteen maku sopii Diegolle. ”Diego pitää Hip & Joint -öljyn ja -tablettien mausta, joten valmiste on helppo antaa sille ruoan mukana.”

Näin Nutrolin® Hip & Joint toimii

Hip & Joint on markkinoiden ainoa niveltuote, jossa on erittäin runsaasti lääkelaatuisia omega-3-rasvahappoja sekä nivelravinteita. Omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet (glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja MSM) vahvistavat toistensa vaikutuksia. Ne hillitsevät tulehdusta ja tukevat nivelkudosten uudistumista. Luonnollinen E-vitamiini täydentää vaikutusta hillitsemällä tulehdukseen liittyvää hapetusstressiä.

Esimerkiksi 20-kiloisen koiran päiväannoksessa on omega-3-rasvahappoja peräti 1400 mg ja nivelravinteita 1100 mg. Kalaöljyn ja nivelravinteiden yhteisvaikutus on suurempi kuin osiensa summa. Ne vähentävät tutkitusti tulehdusta ja kipua nivelissä. Kun nivelkipu väistyy, koira alkaa liikkua enemmän. Ja koska nivelille liike on lääkettä, koiran elämänlaatu paranee. Usein myös kipulääkkeiden käyttöä voidaan vähentää.

Diego on sekakäyttäjä: kuppiin lorahtaa myös Skin & Coat

Nivelvalmisteen lisäksi Diego saa Nutrolin® Skin & Coat -ravintoöljyä, joka pitää sen ihon ja anturat kunnossa. Saija antaa koiralleen iho- ja nivelvalmisteen eri aterioilla. Näin molemmat Nutrolinit ehtivät vaikuttaa koiran elimistössä täydellä teholla. ”Aikaisemmin Diegon anturat ja kirsun reuna olivat kovia koppuroita. Skin & Coat on auttanut vaivaan, ja nykyisin anturat ja kirsu näyttävät ja tuntuvat hyvin terveiltä.”

Kuvat: Saija Lantee (vaelluskuvat) ja Jenni Liukkonen / Nutrolin®