Nutrolin Hevonen Sportti on tärkeä osa Oona Ylipurasen kilpahevosten ruokintaa

Löysin aikoinaan Nutrolinin tuotteet eläinlääkärin suosituksesta. Päätin kokeilla, ja huomasin niiden todella auttavan ratsujeni hyvinvointiin.

Kuulen usein ihmisiltä, että hevosteni karva kiiltää upeasti. He saattavat kysyä, onko niihin suihkutettu showshinea muuallekin kuin jouhiin. Vastaus on ei. Koen, että terveys lähtee sisältäpäin, ja mm. karvan ja jouhien kuntoon vaikuttaa useampi tekijä. Mielestäni myös hevoset tarvitsevat hyviä rasvahappoja.

Nutrolin Hevonen Sportti osana palautumista ja terveyttä

Olen huomannut, että saan Sportista ison avun hevosteni ulkoiseen kuntoon sekä palautumiseen. Sportin öljy + E-vitamiini -yhdistelmä on todella hyvä. Se on myös erittäin helppo annostella. Tämän tuotteen kanssa ei tarvitse erikseen montaa eri pulloa. E-vitamiini on hevosille etenkin talvisin välttämätön vitamiini.

Olen kokeillut hevosilleni eri rasvahappovalmisteita, mutta selkeimmät tulokset ovat minun hevosilleni tulleet Nutrolin®-tuotteilla. Voin siis puhtaasti suositella näitä tuotteita, joista olen itse huomannut selkeät hyödyt. Teen yhteistyötä vain sellaisten brändien kanssa, joiden takana pystyn 100% seisomaan.

  • Maistuu hevosille hyvin
  • Ei doping varoaikaa
  • Helppo annostella, pienet määrät
  • Yhdessä pullossa hyvät rasvahapot sekä välttämätön E-vitamiini
  • Kevyillä jaksoilla voi pitää Sportista myös taukoja

Kirjoitus: Oona Ylipuranen