Eläimellinen meininki Nutrolin-meijerillä

Kun samalle viikolle osui Eläinten viikko ja Suomalaisen työn liiton Tervetuloa meille -teemaviikko, konttorin eläinhullu väki sai kuningasajatuksen: järjestetään oma Eläintenpäivän tapahtuma ja Pop-up shop 4.10.2018. Ehkä tästä tulisi jopa uusi perinne? Nutrolin-toimistona toimivan meijerin pihapiiri tarjoaisi hyvät mahdollisuudet isompienkin eläinten ihailuun.

Kunniavieraaksi kutsuimme saman tien Team Rokan, jonka työ norsujen pelastamiseksi on käsittämättömän hienoa. Sen ohjaaja Maija Lahtinen lupasi tulla Rokan kanssa kertomaan norsunluukoiran kouluttamisesta. Julkkisaasi Sumu Sireenin ja sen kaverin Chilan halusimme siliteltäviksi ja porkkanoita popsimaan. Aasien omistaja, ravivalmentaja Kaisa Toivonen, on todella eläinrakas, ja hän järjesti aikataulunsa niin että aasit pääsivät paikalle. Tiedettäkin tahdoimme tukea, joten pistimme pystyyn näytteenoton professori Lohen geenitutkimusta varten.

Päivästä tuli superhauska. Juuri tällainen päivä syntyy, kun koolla on joukko eläintenystäviä ja paljon nelijalkaisia. Vai mitä sanotte näistä kuvista?

Rokka, Chila ja Sumu ovat tunnettuja eläinpersoonia. Tiesitkö, että ne ovat myös tuoreiden kirjojen päätähtiä?
Nämä kirjat on jokaisen eläintenystävän saatava: Norsunluukoira Rokka ja Sumu Sireeni.

Rokka on ollut pahemmissakin paikoissa kuin verinäytteen otossa. Yhtään ei jännittänyt.

Rokka nauttii ansaitsemastaan huomiosta.

”Äiti, hankitaan meillekin aasi!” Sumu Sireeni on rakastettava persoona.

 

Kyllä, korvat nousevat hörölle kun näkee aaseja ensimmäisen kerran elämässään.

Tapahtuma oli hyvä tilaisuus sosiaalistaa nuoria koiria. Chila ja Sumu ovat kaikkien kavereita, ja koiratkin suhtautuivat niihin tyynesti.

 

Pop-up shop oli Sumunkin nähtävä, joten sisään vain.

Tuttuja tuotteita, tuumasi Sumu Sireeni. Sumun kotitallilla ovat käytössä kaikki Nutrolinin hevostuotteet. Lisäksi tallipäällikkö, mäyräkoira Sulo, on vannoutunut Nutrolin-koira.
Hiekkakylpy vielä ja Sumu on valmis kotimatkalle maha täynnä porkkanoita. Nähdäänkö ensi syksynä taas meijerillä?