Bernhardinkoira Maisa sai avun karvanlähtöön, kuivaan kirsuun ja halkeileviin anturoihin

Bernhardinkoirat ovat koiramaailman lempeitä jättiläisiä, joiden kanssa voi harrastaa näyttelyiden lisäksi monia eri lajeja. Rotua pitkään harrastanut Noora Eteläniemi kertoi koiristaan sekä kokemuksistaan Nutrolin-tuotteista.

”2-vuotiaana pitkäkarvaisella bernhardinkoiralla Maisalla oli jatkuvaa karvanlähtöä, kuiva nenä sekä halkeilevat anturat. Maisa kävi jo silloin ahkerasti näyttelyissä. Onneksi kokeilimme Nutrolin Skin & Coat® -ravintoöljyä, sillä siitä lähtien Maisan anturat ovat pehmentyneet, nenä on taas kostea ja karva kauniimpi kuin koskaan”, kertoi Noora. Hän lisäsi myös, että jatkuva karvanlähtö lakkasi ja tilalle tulivat selkeät karvankasvatus- ja pudotusajat.

”Maisa on nyt reilu 4-vuotias, ja syö edelleen Nutrolin Skin & Coat® -öljyä päivittäin. Maisan saatua ison pentueen, auttoi Nutrolin myös palautumaan. Seuraavaksi Maisalle menee testiin Nutrolin Nivel Hip & Joint®, sillä kyseessä on erittäin raskasrakenteinen rotu, joten pyrin ennakoimaan mahdollisia nivelvaivoja”, Noora pohti.

Nutrolin Skin & Coat® on ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy koirille.

Kuva: Leevi Eteläniemi

Nooralla on Maisan seurana samaa rotua edustava Malla.

”Nyt reilu vuoden vanha lyhytkarvainen bernhardinkoira Malla on syönyt Nutrolin Puppy & Mom® -öljyä siitä lähtien kun muutti Puolasta tänne Suomeen. Pentukarvan vaihduttua, tuli turkkiin kaunis kiilto, eikä jatkuvasta karvanlähdöstä ole tietoakaan! Malla vasta aloittelee näyttelyuraansa, mutta Nutrolin tukee Mallan hyvinvointia niin kotipelloilla kuin näyttelykehissä”, Noora kertoi.

”Jokaiselle pennunostajalle lähtee mukaan Nutrolinin pentupaketti. Suosittelen Nutrolinia ehdottomasti kaikkien koirien hyvinvoinnin edistämiseen”, lisäsi Noora vielä lopuksi.

Nutrolin Puppy & Mom® sisältää omega-3 DHA-rasvahappoa, jota tarvitaan tukemaan pennun aivojen, silmien ja hajuaistin kehitystä.

Kuva: Leevi Eteläniemi

Kuva: Iida-Linnea Jokela Photography