NUTROLIN® LAHJOITTAA KISSOILLE MIKROSIRUJA

Ja haastaa kaikki mukaan parantamaan kissojen asemaa Suomessa

Suomessa hylätään kymmeniä tuhansia kissoja joka vuosi. Se on käsittämättömän häpeällinen ja surullinen asia. Olemme niin eläinrakas kansa että eihän näin pitäisi olla?

Eläinsuojeluyhdistysten tilat eivät riitä kaikkien löytökissojen majoittamiseen, eikä kaikille aikuisille kodinvaihtajakissoille löydy millään uutta kotia. Hylättyjä kissoja kuolee joka vuosi kylmään, nälkään, autojen alle ja tauteihin. Surullisia kohtaloita on niin paljon että sydämeen koskee. On julmaa hylätä kissa omilleen. 

Iso osa löytökissoista olisi kovinkin tervetulleita takaisin kotiinsa, jos vain joku tietäisi missä tuo koti on. Kissojen tunnistusmerkitseminen siruttamalla olisi alku uudelle, paremmalle kissanpidolle. Tällä tavalla koirakulttuurikin lähti aikoinaan kehittymään Suomessa paremmalle tolalle. Nyt muista maista tullaan meille hakemaan oppia koira-asioissa.

Konttorikissa Puustinen kävi sirutuksessa ja antoi idean työkavereilleen

Kuulimme mainiosta projektista, jonka nimi on Miljoona mikrosirua. Sitä pyörittää pieni vapaaehtoisten porukka, joka haluaa tehdä konkreettista työtä eläinten hyväksi. Miljoona mikrosirua -projekti mahdollistaa edullisen sirutuksen kaikille kotikissoille. Projektin väki tekee työnsä ilmaiseksi ja kattaa matkakulunsakin itse. Lahjoitussirujen avulla sirutus on kissan omistajalle ilmainen. Miljoona Mikrosirua -projekti myös hoitaa sirun rekisteröinnin. Rekisteröintipaperi lähetetään Suomen Kissaliittoon, jossa tallennus päätyy kotikissarekisteriin. Löytöeläintalot, viranomaiset ja eläinlääkärit voivat lukea sirun tiedot nopeasti pienellä lukijalla. Mikään ei ole ihanampaa kuin saada puhelu että oma karkulainen on löytynyt ja päästä hakemaan se kotiin!

Konttorikissa Puustinen inspiroi työkavereitaan Nutrolin®-toimistolla lahjoittamaan kissoille 250 mikrosirua. Toimiston väelle tuli nimittäin kylmä hiki pelkästä ajatuksesta että oma rakas konttorikissa karkaisi ulos ja katoaisi.

Haastamme kaikki eläinharrastajat ja Nutrolin®-jälleenmyyjät mukaan lahjoittamaan siruja

Kympillä voit ostaa jo monta sirua, satasella kymmeniä. Pyydä Miljoona mikrosirua -porukalta ohjeet auttamiseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miljoonamikrosirua@gmail.com. Kun olet lahjoittanut, voit kertoa sen tässä alla kommenttikentässä tai Facebookissa Nutrolinkissat -sivulla. Tuuletetaan yhdessä jokaista lahjoitettua sirua!

Lahjoitusten ansiosta siruttaminen ei ole enää kissan omistajan rahatilanteesta kiinni. Se on vain tahtojuttu.

Tunnisteet sosiaalisessa mediassa: #kissansiru #tahtojuttu #miljoonamikrosirua #nutrolincats #nutrolinlife #helpingcats