Nutrolin® HEVONEN Nivel Duo uudistuu

Nutrolin_HEVONEN_Nivel_Duo

Nutrolin® HEVONEN Nivel Duon valmistus nykyisellään on tullut tiensä päähän ja se on loppumassa varastostamme. Tuotetta uudistetaan syksyn aikana ja pyrimme saamaan uudistetun tuotteen myyntiin vuoden loppuun mennessä. 

Laatu on priimaa Nutrolinia ja pakkaus kokee isomman muutoksen.

Uudessa Nutrolin® HORSE Nivel Duossa on triplasti hyvää: kalaöljyn omega kolmoset, tehopaketti nivelravinteita ja luonnollinen E-vitamiini. Tuotteen komponenteista öljy säilyy ennallaan, niveravinne kokee suuremman muutoksen. Vaikuttavat aineet on valittu harkiten ja niiden teho yhdessä laadukkaan kalaöljyn kanssa säilyy samanlaisena kuin tähänkin saakka.

Akuutti tarve toimivalle nivelvalmisteelle?

Jos hevosellasi on nyt akuutti tarve Nivel Duolle, niin suosittelemme lisäämään ruokintaan Nutrolin® HORSE Sportia, ja halutessasi jotain nivelravinnetta sen oheen. Tutkimukset osoittavat, että suurina annoksina kalaöljyn omega-3-rasvahapot rauhoittavat vaurioittavaa tilannetta nivelissä ja nivelkudos pystyy siten uudistumaan.

109,90

Omistajalle

Mai™ SKIN Lemon

18,90
22,9059,90