Villakoirat Heka ja Syke Neljän Tähden Illallisella

Varmasti jokainen on joskus ainakin kuullut kyseisestä ohjelmasta, missä neljä julkisuudesta tuttua henkilöä valmistaa kukin vuorollaan illallisen itse valitsemassaan paikassa. Illallisen lisäksi tapana on järjestää myös jonkinlainen yllätys vieraille, esim. musiikkiesitys.

Koiristani eritoten Heka on tunnettu erilaisista tv-esiintymisistään. Suurimpina tv-tuotantoina voin mainita ainakin Talent Suomi-ohjelman kolmannen tuotantokauden vuodelta 2011 sekä Voitolla Yöhön-estradiviihdeohjelman vuodelta 2015. Jälkimmäisenä mainitun ohjelman aikana instagram-kanavallamme meitä alkoi seurata liikunta-alan yrittäjä, fitnessmalli ja nykyään mediapersoonana vaikuttava Janni Hussi. Heka on tavannut Jannin sen hetken jälkeen useammankin kerran ja melkein uskallan väittää, että Heka on häneen aivan lääpällään.

Kutsu ohjelmaan 

Janni on yksi tämän kevään julkisuuden henkilöistä Neljän Tähden Illallinen -ohjelmassa ja helmikuussa sainkin häneltä melko mielenkiintoisen ääniviestin. Hän kysyi, että olisiko meidän mahdollista tulla Hekan kanssa esiintymään hänen illallisvuorolleen. Kaksi päivää myöhemmin puhuimme puhelimessa ja homma oli sillä selvä. 

Maanantaina 11.2. matkustimme Helsinkiin ja mukana oli Hekan lisäksi tottakai myös Syke. Täytyyhän senkin nyt saada ensikosketus tv-kameroihin ja julkisuuteen. Jannin osuus kuvattiin Hjallis Harkimon asunnolla ja nyt voin senkin todeta, että olen päässyt käymään itse Harkimon piireissä. Jannin vieraina illallisella olivat radiojuontaja Alma Hätönen, tubettaja Roni Back sekä laulaja/muusikko Lucas.

Heka ei hätkähdä kameroita 

Odotimme rappukäytävässä tuotannolta lupaa siirtyä asuntoon sisälle ja kun lupa viimein tuli, Janni avasi oven ja yllätys pysyi salassa vierailta ihan loppuun saakka. Heka tiesi kyllä heti, että mitä on tultu tekemään. Se ei hätkähdä kameroita, vaan laittaa parastaan pilke silmäkulmassa. Esitimme heille yhden uramme ensimmäisistä koiratanssikoreografioista ja vaikka tila oli rajallinen, Heka ei antanut sen tai minkään muunkaan vaikuttaa itse tekemiseen. Esityksen jälkeen sekä Janni, että Roni uskaltautuivat kokeilemaan Hekan kanssa muutamaa temppua ja heidänkin kanssaan Heka teki töitä empimättä. Myös Syke kävi esittämässä mitä se on tähän mennessä oppinut, mutta muutoin se viihtyi vieraiden siliteltävänä. Nyt todistin itselleni myös sen, ettei Sykettäkään mitkään ulkopuoliset tekijät häiritse.

 Ennen kuin meidän oli aika poistua, otettiin vielä yhteiskuvat tästä ainutlaatuisesta hetkestä muistoksi. Kokemus itsessään oli ihan mielettömän hauska ja erilainen verrattuna aikaisempiin tv-esiintymisiin. Kiitos kuuluu tottakai Jannille, joka meidät kutsui esiintymään. Kuvasin päivästä myös ”my day” -tyyppisen videon ja ”behind the scenes” -materiaalia pääset katselemaan alla olevasta videosta.

kirjoitus: Tiina Harju