Nutrolin Hevonen Iho ja karvapeite

Rex Af Mosevang, tanskalainen oldenburginhevonen, on Linnea Raaskan kouluratsu. Rex on ollut aina hyvin herkkäihoinen. Linnea kertoi, että se ei kestänyt saappaan liikettä kyljellä, tai edes kuparilla päällystettyjä kannuksia. Hiestä tuli usein patteja, ja talvella patteja tuli vain lisää. Linnea kokeili kaikkea lisärehuista ja erilaisista varusteista lähtien.

Alkusyksyllä 2016 oireet pahenivat radikaalisti. Kaikki loimet kutittivat, ja patteja oli joka puolella. Harjaaminenkin tuntui hevosesta ikävältä. Linnea otti yhteyttä Nutrolinin väkeen ja kertoi Rexin tilanteesta. Hevonen pääsi mukaan testaamaan Nutrolin HEVONEN Iho & karvapeite –rasvahappovalmistetta.

”Nyt Rex on syönyt omegaöljyään säännöllisesti 0.5 dl päivässä syksystä saakka. Kyljet eivät ole olleet auki ollenkaan. Karva kiiltää hienosti ja loimet eivät ole kutittaneet Rexiä pitkään aikaan. Ennen kuivatusloimet kutittivat niin paljon, että niitä oli vaikea pukea sille päälle. Nyt talvella Rexin iho hilseilee selkeästi vähemmän kuin viime talvena, vaikka karva ja iho ovat kovassa kulutuksessa painavien loimien alla”, kertoo Linnea havainnoistaan.